HCL.HR

HCL VIDEO: Skejtamo po Divljem zapadu u prokleto zaraznoj igri OlliOlli 2

Igor Belan 11.08.2015.   •   7 komentara


Čekate Tony Hawk’s Pro Skater 5? Probajte ovo da si skratite vrijeme – nastavak prezaraznog OlliOllija je čisto zlo koje vam ne dopušta da pustite kontroler iz ruku.

Evo igre koja će vam poslužiti vaš skejterski fiks dok čekate da nas Tony Hawk’s Pro Skater 5 sve razočara kada izađe sljedećeg mjeseca na PS4 i Xbox One. Zove se OlliOlli 2 i nastavak je uspješnog i prokleto zaraznog naslova kojeg je naš Zoran prošle godine recenzirao i ocijenio vrlo dobrom ocjenom. Nastavci često budu lošiji od originala, ali u slučaju OlliOllie 2 dobili smo istu formulu zaraznog gameplaya koji je proslavio originalnu igru uz par novih mehanika, hrpu novih levela te nove izazove i opcije multiplayera. S takvim pristupom praktički ne možeš pogriješiti.

No još je prerano da igru proglasimo novim ljetnim indie hitom, tek smo krenuli igrati. Točnije, igram je samo ja pa su dobre šanse da kompletne recenzije ovaj put neće biti, ali za ovako jednostavan naslov mislim da će i ovaj video komentar poslužiti sasvim dobro da uvidite je li ovo nešto u što želite investirati novac. Inače, trenutno je na popustu na Steamu povodom izlaska pa je možete ugrabiti za 25% nižu cijenu. Kako vam se čini?

Komentari (7)

  • Sino7

    11.08.2015 - 21:06

    Postoji li free download ove igre ?

    • Ementaler

      @Sino7, 12.08.2015 - 07:13

      Ovo nije besplatna igra – još i piše u članku.

    • Himand

      @Sino7, 12.08.2015 - 10:13

      bila je u ponudi za ps plus free

    • Ementaler

      @Sino7, 12.08.2015 - 10:26

      To da, još u 3. mjesecu, ali sada više nije dostupna besplano – pogotov ne za PC. Ta verzija je upravo izašla – zato i imamo ovaj video.

  • Nane

    11.08.2015 - 21:34

    Da prostis Igore i mnogim posjetiteljima HLC je muka citat recenzije 😀 Al kroz tvoj gameplay mnogo brze se vidi ono sto treba.Recenzentima svaka cast…al najbolja recenzija igre je ono kada vidis gemplay.Mnoge igre sam se odlucio zaigrat samo radi tvojih video recenzija. 😀 Vec vas jakooo dugo pratim, iako sam tek prije godinu se registrovao 😀 Svaka cast i samo naprijed.

    PS : Kad ce nastavak ARK-a? 😀

    • Ementaler

      @Nane, 12.08.2015 - 07:16

      Zapravo, često je brže i informativnije pročitati recenziju nego pogledati video komentar 🙂 Ali dobro, neki od vas ne vole čitati – zato i imamo video sekciju. Doduše, treba reći da ćete biti puno informiraniji ako volite čitati jer mnogo više toga odradimo tekstualno. Ali inače, kod nas ti postoji razlika između pravih recenzija i video komentara na koje misliš, ali dobro – svejedno, glavno da ti videi tebi pomognu odlučit što zaigrat. Hvala što nas pratiš 😉

    • Nane

      @Nane, 12.08.2015 - 22:56

      Zapravo je poenta u zabavi, zabavnije gledat tebe kako gines 😀 nego citat dug tekst lol.Salu na stranu, ljubitelj sam vidjet nesto pa zaigrat, i do sad se nisam prevario ni jednom.Znam da postoji razlika u recenziji i video komentaru, ali u osnovi vidim sto me zanima, i stvarno radite odlican posao.Samo se nadam da vam nece nestat volje i love i sponzora i dobrih developera koji posalju pokusne primjerke i da vam nece nestat love za kupovinu na Steamu i Orginu 😀 Svaka dala ! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?