HCL.HR

HCL VIDEO: Ubijamo noobove i bacamo prvi pogled na Dirty Bomb

Igor Belan 13.06.2015.   •   5 komentara


Da bi vam pokazali kako se nova F2P pucačina iz prvog lica Dirty Bomb igra, organizirali smo jedan susret noobova i usput malo prokomentirali o kakvoj se igri ovdje radi.

Neki dan smo vas učili kako igrati Dirty Bomb, prije toga smo vam dijelili kodove za nove likove unutar igre, a danas je vrijeme da vam pokažemo kako to zapravo izgleda kad se zaigra. Ili bolje rečeno, kada noobovi zaigraju.

U sljedećem video komentaru vidjet ćete mene kako se napucavam s nekim n00bovima dok objašnjavam što je Dirty Bomb i kako se igra, ali imajte na umu da sam i ja u kategoriji n00ba kada pričamo o ovoj igri. Samim time, znajte da bi jedan meč između iskusnijih igrača izgledao ponešto drugačije – prije svega taktičnije i inteligentnije. Ali nije loše znati da postoje serveri za novu ekipu gdje se ne morate bojati da ćete završiti s metkom u glavi čim izvirite iz prvog ugla. Osim ako ja nisam tamo, naravno.

Komentari (5)

  • Loneguy

    13.06.2015 - 18:53

    Dobra igra ali mi mehanika igre i nije nešto posebno, definitivno mi je bolja pc igra Warface od Cyteka i po grafici i exp sistemu i mogućnosti modeliranja oružja i samoj mehanici.

  • GAMERWORLD

    13.06.2015 - 21:10

    Dobra je igra vrijedi je isprobati

  • Czar

    14.06.2015 - 02:56

    Definitivno muzara, pogledati od 8 minute nadalje
    https://www.youtube.com/watch?v=A2Mo-lFlC2I

  • perisimus

    14.06.2015 - 09:12

    Jedna od boljih besplatnih igara bio je Blacklight: Retribution koja jest uz kvalitetu imala i pošten sustav kupovine nadogradnji gdje su se one presudne za pobjeðivanje mogle kupiti i bodovima zaraðenim u igri a ne samo pravim novcima. Igrao sam je na plejci skoro pola godine i iako nisam potrošio ni kune nikad se nisam osjećao zakinuto prema onima koji su trošili pravu lovu. Ne znam kako će ovo funkcionirati ali ako će biti velika razlika u kvaliteti opreme kod onih koji plate i onih drugih to više nije F2P nego PAŽP.
    Plati ako želiš pobijediti.

  • njezic

    15.06.2015 - 13:40

    Za fanove iz Hrvatske ima friška grupa na steamu, dobrodošli! 😉
    => http://steamcommunity.com/groups/DirtyBomb_Croatia
    Grupa je kombinirana, ima naših ali i kvalitetnih stranih igrača koji su svoj skill stjecali kroz Brink.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?