HCL.HR

HCL VIDEO: Zaigrali smo LEGO Jurassic World i nahranili dinosaure svinjom

Igor Belan 14.06.2015.   •   4 komentara


Kockasti dinosauri isto moraju jesti! Na kraju krajeva i oni su ljudi. Naučio je to naš Vjeran istražujući kockasti svijet LEGO Jurassic Worlda u PC izdanju. Evo njegovih prvih komentara.

Nakon što smo u ARK: Survival Evolved naučili da dinosauri mogu biti ukusni ako ih ulovite i pripremite na pravi način, LEGO Jurassic World pokazao nam je što dinosauri vole jesti. Svinje su im navodno posebno slasne.

Upravo jedna takva svnja u centru je pozornosti našeg novog video komentara u kojemu vas naš Vjeran provodi kroz 10 minuta gameplaya iz LEGO Jurassic Worlda uz neke početne komentare o igri. Je li moguće da je studio Traveller’s Tales nakon toliko naslova pronašao inspiraciju za još jednu dobru LEGO igru? Pogledajte video i javite nam u komentarima što vi mislite.

Komentari (4)

  • lepiakadodo

    14.06.2015 - 18:47

    Izgleda bas fora. Moram se podsjetiti starijih filmova s dinekima, a novi pogledati u kinu. Zena i ja jos igramo lego marvel sh, pa bi mogli ovo kupit kad bude neko snizenje…

  • Grampogram

    15.06.2015 - 04:14

    Zanimljivo , ja sa svojom dragom sam igrao policajca i lopova , to sa dinosaurisima nisam nikad probao , ali ako ti kazes da je to fora , nagovoriti cu i ja svoju….. Pozdrav

  • SMECHAR

    15.06.2015 - 04:34

    Igra mi nije sjela. Prelazak s konzola na PC je problematičan. Kamera statična. Nemaš pojma što učiniti slijedeće samo trčkaraš okolo i kao nešto pokušavaš. Klincima se možda i može svidjeti no meni je bezveze Igranje sa strelicama i W,A,S,D je isto koma. Nije igra za PC i sve je nepsretno jako. Igra za djecu do 12 godina.

  • theth1ef

    15.06.2015 - 11:59

    I što se dogodi sa svinjom na kraju? 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?