HCL.HR

HCL VIDEO: Živciramo se u prokleto zaraznom platformeru N++

Igor Belan 03.08.2015.   •   1 komentara


Popularni Flash platformer N koji je mnogima od vas u toplom sjećaju iz mlađih dana, upravo je dobio novi nastavak na PlayStationu 4. Pogledajte kako rješavamo neke početne levele u ulozi minijaturne nindže.

Najpopularnije igre danas imaju bogatu priču, visoke produkcijske vrijednosti i kompleksne gameplay mehanike, no drago mi je da još uvijek postoji dovoljno interesa za one predivno jednostavne i zarazne igre u kojima caruje čisti, neiskvareni gameplay. Odličan primjer upravo takve igre je N, stari platformer u Flashu koji su mnogi od vas igrali prije više od 10 godina u svojim internet preglednicima te koji je i dan danas dostupan za besplatno igranje na službenoj stranici.

Ta popularna Flash igra u međuvremenu je dobila nastavak nazvan N+ za X360, PSP te NDS i pokupila odlične ocjene kritike i publike. No to je bilo prije sedam godina, a ljudi iz Metanet Softwarea konačno su odlučili počastiti fanove preciznog platformiranja s novim, ujedno i posljednjim nastavkom jednostavno nazvanim N++. Pogledajte kako nova igra izgleda u mom kratkom video komentaru u kojem prolazim kroz par početnih levela.

Komentari (1)

  • sebo

    03.08.2015 - 19:05

    zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?