HCL.HR

HCL VIDEO: Život s dinosaurima #2: Ma ja nemam sreće

Igor Belan 05.07.2015.   •   8 komentara


U drugoj epizodi našeg dokumentiranja suživota ljudi i dinosaura u divljini igre Ark: Survival Evolved pogledajte kako nemam sreće s opasnim životinjama i kako mi stoje hlače od kože dinosaura.

Nema drugog objašnjenja – ja jednostavno nemam sreće. Mislim, kako je moguće da se toliko puta za redom nađem na udaru smrtonosnih dinosaura dok još nisam imao ni priliku nadograditi svog lika kako spada?! Da, pričam o nesretnim događajima u novom nastavku mog mini-serijala o preživljavanju u misterioznom Arku, otoku punom dinosaura i drugih čudovišta iz različitih doba povijesti. Nakon što je prva epizoda serijala počela tragično (napadom raptora iz čistog mira), vidjet ćete da ni u drugoj epizodi nisam imao ništa više sreće.

Za jedan video koji sadrži riječ “život” u svom naslovu, umro sam par puta previše, ali mislim da ćete se složiti nakon gledanja da smo unatoč tome svi zajedno naučili nešto novo. Prije svega naučili smo da s dinosaurima u Arku nema šale, zatim da je mrak vrag i na kraju da mi dobro stoje hlače od kože dinosaura.

OSTALE EPIZODE Epizoda #1: Čuvajte se raptora Epizoda #3: Pripitomio sam ga! Epizoda #4: Mrzim ogromne mrave

Komentari (8)

  • Dexol

    05.07.2015 - 19:15

    zar se taj campfire ne može ponijeti sa sobom?

  • IaMarmageddoN

    05.07.2015 - 19:57

    Takvu igru sam čekao godinama. Sa moje dvije gtx 970 u SLI-ju se da igrati na Epicu i izgleda stvarno lijepo međutim mora se vrlo brzo smanjiti sve postavke jer bugovi, glitchevi i rana faza igre stvara probleme vjerojatno svima koji pokrenu ovu igru. Svakih pola sata, sat mi javi da je neki problem sa driverima pa me izbaci van ili slične finte. Ja ovu igru preporučujem svakako svakome tko voli preživljavanje i/ili Minecraft i/ili dinosaure. Nisam igrao dugo, možda tek 6 sati ali nikako da nađem pravi način kako ne umrijeti od gladi, to mi je slaba točka.

    • SenkeM

      @IaMarmageddoN, 06.07.2015 - 01:05

      Ili se meni čini, ili se ona hrana stvarno prebrzo troši?

    • IaMarmageddoN

      @IaMarmageddoN, 06.07.2015 - 08:10

      Ili možda postoji neki način kako se hrana može konzervirati ili da ima veći efekat kada se nahraniš. Znam samo da 50% vremena me Raptor ubije a ostalih 50% umirem od gladi, što je sigurno moja greška. Srećom pa imam vremena naučiti i to je ono najbolje u ovoj igri. Ima igara sa preživljavanjem u kojem je dovoljno samo grindati nego moraš i razmišljati i koristiti logiku. A u privih pola sata sam umro valjda 5 puta. Sviđa mi se i to šro ništa od inventorya ne ostaje kada se oživiš ali sve što spremiš u storage kutiju ostaje. Sad sam ih počeo koristiti, jer siguran sam da ću kad-tad umrijeti 😛

    • Adifred

      @IaMarmageddoN, 06.07.2015 - 14:28

      Trebas ubijat dodo ptice kada si mali lvl

    • IaMarmageddoN

      @IaMarmageddoN, 06.07.2015 - 14:56

      Da, danas sam neke fore i oko hranjenja shvatio ali tek sam zagrebao površinu. A osim dodo ptica možeš i određene plahe dinosaure ubijati ili one koji su zapetljani između stabala. Ovo kuhanje mi je malo teže za shvatiti a puno bi bolje i dugotrajnije trebalo biti jelo koje je pečeno. Trebaš mesa pa vode pa bobica raznih… Baš si kao pravi preživjeli u ovoj igri, nemaš recepata niti nikakve pomoći za ništa.

  • GTA222

    06.07.2015 - 20:15

    Još jedan dobar video.

  • KODA_For_Fun

    07.07.2015 - 15:10

    Da li moze da se igra na:
    processor:Q6600
    graficka:ati radeon hd 6850 power color
    Ram:4KG ddr2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?