HCL.HR

Hearthstone će na iPhone i Android tek nagodinu

ToxarE 22.10.2014.   •   1 komentara


Jedna od najpopularnijih digitalnih kartaških igara još uvijek nije spremna za mobilne verzije te ju na iPhone i Android platformama možemo očekivati tek od početka 2015. godine.

Popularni Hearthstone: Heroes of Warcraft u društvu još 20 milijuna drugih igrača trenutno je moguće zaigrati samo na dvjema platformama – osobnim računalima te iPad uređajima. Naravno, bilo bi doista praktično kada bismo to digitalno kartanje mogli odraditi i na mobilnim uređajima, no iz Blizzarda poručuju kako najavljene verzije za iPhone i Android pametne telefone još uvijek nisu dovoljno prilagođene.

„Blizu smo dostavljanja Hearthstonea na iPhone i Android telefone, ali postalo je jasno da će nam trebati više vremena da te verzije napravimo na pravi način. Iako imamo verzije koje se interno vrte na tim uređajima, treba im još dotjerivanja i mislimo da nećemo biti spremni podijeliti ih do početka sljedeće godine.“ – stoji na službenom Hearthstone blogu.

„Vrlo nam je važno da iskustvo igranja Hearthstonea na pametnim telefonima bude jednako pristupačno kao na tabletu i u PC verzijama. Jedan od najvećih izazova s time je promjena sučelja tako da igra bude intuitivna i zadrži kvalitetno iskustvo, ali ovoga puta na vašem dlanu. Naposljetku bismo radije uzeli dodatno vrijeme da napravimo sučelje koje je prilagođeno tim platformama nego da napravimo običan port koji ne uzima u obzir ograničenost manjeg ekrana.“ – dodatno su pojasnili iz Blizzarda.

Dakle, ništa do sljedeće godine. Ipak, ako ste vlasnik tableta s Android operativnim sustavom, dobra je vijest da će vam Hearthstone biti dostupan do kraja ove godine.

Komentari (1)

  • Chaky

    22.10.2014 - 16:59

    Ovo je odlicna vijest.
    Prvo me razveselila vijest da ce reizdati Magic 2015 i moci ces dobiti sve karte igranjem, a ne kao sada, da najacih 10 karata mozes dobiti samo preko premium boostera.
    A sad i ovo 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?