HCL.HR

HEARTHSTONE: gledajte finale mjeseca večeras, prijavite se na naš novi turnir

Igor Belan 11.02.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Kao i svaki vikend do sada, složite pobjedničke deckove i prijavite se na naš Hearthstone online turnir!

esl-adria-open_HS_logitech

U subotu u 13 sati počinje ESL Hearthstone Adria Open #35, naš novi vikend turnir za sve zainteresirane kartaše iz regije. Prijave su otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira. Ako dolazite iz zemalja Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija) prijavite se klikom ovdje.

Nakon prijave igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi nastup na kupu. Check-in postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca. Kao i prošli mjesec i ovoga puta osam najuspješnijih igrača na kraju veljače ulaze u mjesečno finale gdje najboljeg igrača očekuje Logitech gaming gear.

Sva tehnička pitanja možete postaviti u našem Hearthstone podforumu.

Večeras se inače održava mjesečno finale naših Hearthstone turnira za prvi mjesec. U 20 sati osam najuspješnih igrača prošlog mjeseca borit će se za Logitech G300, a sve će biti popraćeno streamom na našem ESL Twitch kanalu.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?