HCL.HR

Hearthstone od sada dostupan i za iPad

ToxarE 17.04.2014.   •   0 komentara


Uz malo kašnjenje Blizzard je lansirao svoj kartaški naslov Hearthstone: Heroes of Warcraft za iPad uređaje te kao poticaj svim postojećim i budućim igračima besplatni paket karata.

Blizzardovu besplatnu kartašku igru Hearthstone: Heroes of Warcraft od sada se može zaigrati i na iPad tabletima – prirodnim putem i bez ikakvih peripetija. Odgovarajuća aplikacija već je dostupna na AppStoreu, a nove i postojeće igrače, osim vjerno prenesene PC verzije na prijenosnu platformu, pokušat će privući i nagradom u obliku besplatnog paketa karata. Da bi ostvarili pravo na njega, novi igrači morat će proći tutorial, dok će već postojećim korisnicima biti dovoljno da uđu u igru na iPadu. Naravno, treba naglasiti da se ostvareni napredak sinkronizira između PC i iPad verzija.

Što se tiče druge „portable“ verzije Hearthstonea – one za Android uređaje; ona je još uvijek u razvoju, ali bi se trebala pojaviti do sredine ove godine. A sam Hearthstone kasnije ove godine dobit će SP mod zvan Curse of Naxxramas s trideset novih karata. Ovo proširenje igre bit će besplatno, a pojavit će se istovremeno za PC, Mac te upravo izdanu iPad verziju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?