HCL.HR

Dijelimo hrpu vrijednih nagrada na Hearthstone proslavi u Zagrebu

Igor Belan 10.08.2016.   •   4 komentara   •   Esport, HCL objave


Gamerski tablet, mehanička tipkovnica, gamerski miševi, vrijedan headset, najskuplje izdanje Overwatcha i još hrpa drugih nagrada očekuje posjetitelje našeg Hearthstone eventa u Zagrebu ovog petka.

hearthstone-proslava-nagrade

Naš veliki, trodnevni Hearthstone event u pivnici Budweiser u Zagrebu (Heinzelova 17) kreće već ovog petka, a nakon što smo vam u prethodnoj vijesti objasnili važnost ovog događaja i njegovo mjesto u ovoj sezoni Hearthstone Championship Toura, vrijeme je da počnemo otkrivati što sve možete očekivati od dodatnih aktivnosti, pored glavnog natjecanja.

Kao što smo već objasnili, svi ljubitelji Hearthstonea i gaminga općenito su dobrodošli, a ulaz na ovaj event bit će potpuno besplatan.

Osim što ćete moći popratiti veliko Hearthstone natjecanje na europskoj razini, kao glavnu dodatnu aktivnost ponovno organiziramo HCL Fireside Gathering turnire u Standard formatu s vrijednim hardverskim nagradama. Ovaj put skupili smo još impresivniji nagradni fond pun vrijednog gamerskog hardvera, a da bismo vam sve to podijelili kako spada održat ćemo čak tri turnira. Svaki od tri dana trajanja ovog eventa (od petka do nedjelje) od 14 sati imat ćete priliku nastupiti na jednom od turnira iz HCL Fireside Gathering Summer serije i osvojiti nagradu.

Tako vas u petak u 14 sati očekuje turnir pod sponzostvom Game-World.hr-a koji je za prvu nagradu pripremio vrijedne Turtle Beach Z60 slušalice, a za drugu nagradu Overwatch PS4 Collectors Edition.

turtle-beach

U subotu, ponovno u 14 sati, na rasporedu je turnir pod sponzorstvom Fnatic Geara, koji vam za prvu nagradu poklanjaju mehaničku tipkovnicu RUSH keyboard Cherry MX red i FLICK Gaming miš, i za drugu nagradu jos jedan FLICK Gaming miš.

fnatic-gear-mouse

U nedjelju, sad već pogađate i sami, u 14 sati kreće turnir koji će sponzorirati Acer. Najboljeg igrača očekuje tablet Acer Iconia One 10.

acer-iconia-tablet

Svi posjetitelji imaju pravo nastupa na svakom turniru – prijave ćemo zaprimati na licu mjesta od 13:15 do 13:45. Samo navratite u pivnicu Budweiser na vrijeme, ponesite tri najbolja decka i prijavite se za HCL Fireside Gathering turnir koji se održava tog dana. Odigrajte svoje karte dobro i mogli biste kući otići bogatiji za neku od ovih krasnih hardverskih nagrada.

Pravila za ovu seriju popratnih Fireside turnira temelje se na dobro poznatoj Conquest best-of-five postavi pravila. Ako je ovo prvi put da čujete za Conquest format natjecanja, samo pogledajte ovaj video iz Blizzarda i sve će vam biti jasno.

Moramo napomenuti da svi posjetitelji koji se planiraju natjecati na tim popratnim Fireside Gathering turnirima moraju donijeti vlastiti uređaj koji je u stanju pokretnuti Herarthstone. Tablet, smartphone ili laptop – samo ponesite uređaj na kojem igrate Hearthstone i dođite se natjecati.

Osim službenog Tavern Heroes i Summer Preliminaries natjecanja u petak i subotu te ova tri HCL Fireside Gathering turnira s vrijednim hardverskim nagradama, tijekom ta tri dana u pivnici Budweiser naša ekipa organizirat će i popratne kvizeve te zabavne mini-turnire (Tawern Brawl, Wild), a apsolutno svi posjetitelji koji sudjeluju u bilo kojoj od tih aktivnosti dobit će posebni Power Core card back u Hearthstoneu. Osim toga, tijekom trajanja eventa dijelit ćemo i razne goodiese, a imamo i kodove za preko 150 Card Packova za podijeliti. Samo navratite na event tijekom ta tri dana i velike su šanse da kući nećete otići praznih ruku.

Komentari (4)

  • Zachariah

    10.08.2016 - 23:53

    A nas izvan Hrvatske, i koji ne mogu doci, ko jebe? hahaah
    #nijeFer

    • bert_raccoon

      @Zachariah, 11.08.2016 - 07:00

      Uvijek će biti netko tko ne može doći – ne može se svima ugoditi.

    • Mojsije

      @Zachariah, 11.08.2016 - 15:10

      Da ponovimo – ulaz je besplatan i otvoren za sve. Jedino na sluzbenom dijelu natjecanja smiju sudjelovati kvalificirani igraci. Tako da slobodno dodji, natjeci se i popij pivu 🙂

  • BOKIMESSI10

    11.08.2016 - 20:24

    Fnatic Gear izgleda odlično ali nažalost ne mogu doci zato što sam iz osijeka

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?