HCL.HR

Hearthstone: The Grand Tournament ima datum izlaska!

Igor Belan 20.08.2015.   •   2 komentara


Blizzard je napokon odlučio da nas je dovoljno dugo navlačio za nos i otkrio konačan datum izlaska The Grand Tournamenta, druge velike ekspanzije za Hearthstone.

Stotinu trideset i dvije karte The Grand Tournament ekspanzije za Hearthstone moći ćemo isprobati počevši od sljedećeg ponedjeljka, 24. kolovoza. Objavio je to Blizzard jučer podsjetivši nas da je Hearthstone updatean na verziju 3.0 koja dopušta igračima da provjere sve te nadolazeće nove karte u svojoj kolekciji i isprobaju igru na novoj ploči vezanoj za TGT ekspanziju.

Kroz nove karte The Grand Tournament ekspanzija će u igru uvesti i dvije nove mehanike gameplaya. Joust mehanika forsira da oba igrača pokažu kartu iz svog špila pri čemu ona jača stvara neke prednosti sretnijem igraču, dok Inspire mehanika aktivira određena pojačanja za minione svaki put kada igrač iskoristi svoj Hero Power.

Bit će ovo druga velika ekspanzija za Blizzardov Herthstone koji kompaniji donosi oko 20 milijuna dolara svaki mjesec, ako je vjerovati nedavnom izvještaju. Prva ekspanzija je bila prošlogodišnji Goblins vs. Gnomes, a manji setovi novih karata stigli su u igru i kroz Curse of Naxxramas i Blackrock Mountain solo avanture.

Uzbuđeni? Prestravljeni? Što mislite o toj navali novih karata u HS-u?

Komentari (2)

  • Sinistro

    20.08.2015 - 19:41

    Nešto novo pa će svakako bit zanimljivo

  • l)oolvl

    21.08.2015 - 01:42

    nadam se samo da će ubrzati animacije za efekte Inspire i Joust, dodatno usporavaju ionako relativno sporu igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?