HCL.HR

Hearthstone turniri ovog tjedna – finale mjeseca i novi Adria Open

Igor Belan 02.06.2015.   •   0 komentara


Ovaj tjedan održat ćemo dva online turnira u Hearthstoneu preko ESL-a. Jedan je veliko finale 5. mjeseca, a drugi je prvi Adria Open kup 6. mjeseca za koji su sada otvorene prijave.

Ovoga četvrtka (04.06.) najboljih osam igrača koji su sudjelovli na našim Herarthstone Adria Open kupovima prošlog mjeseca ukrstit će svoje najbolje deckove na velikom finalu 5. mjeseca.

Finale počinje u 19 sati, a bit će popraćeno i streamom o čijem ćemo vas početku obavijestiti na našoj Facebook stranici. Na finalu će igrati šestero igrača iz Hrvatske te po jedan iz Srbije i Crne Gore, a o kojim se točno igračima radi možete vidjeti na stranici finalnog kupa.

Nakon toga, ovog tjedna krenut ćemo i sa novom serijom Hearthstone Adria Open kupova – onom za 6. mjesec. Prvi kup šestog mjeseca igrat će se u subotu u 14 sati, a svi zainteresirani igrači iz cijele Adria regije mogu se prijaviti za kup već sada na službenoj stranici kupa. Samo pratite link i vidjet ćete pregled pravila kupa, vrijeme održavanja i upute za prijavu s desne strane. Tu smo ako negdje zapnete u postupku prijave – slobodno nas pitajte što vas muči ispod u komentarima ili u Hearthstone podforumu.

Inače, prijašnji Hearthstone kupovi odigravali su se nedjeljom, no potaknuti vašim sugestijama i budući da se nedjeljom održavaju i neki drugi Hearthstone eventi na europskoj sceni, odlučili smo promijeniti vrijeme održavanja naših Adria Open kupova na subotu. Ako vam je termin nedjeljom ipak bio draži ili imate neke druge sugestije, slobodno se javite ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?