HCL.HR

Dođite na našu novu trodnevnu proslavu Hearthstonea u Zagrebu

Igor Belan 03.08.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Uz službenu podršku Blizzarda ponovno u Hrvatsku dovodimo početni dio svjetskog Hearthstone Championship Toura i proslavu Hearthstonea uz mnogo popratnih aktivnosti. Svi ste pozvani!

hearthstone-summer-zagreb-uvodna

UPDATE: Imamo nove informacije o ovom eventu – saznali smo koji igrači će nas predstavljati na službenim Tavern Heroes i Summer Preliminaries turnirima. Provjerite o čemu se radi ovdje.

Prije tri mjeseca uz službenu podršku Blizzarda u Zagrebu smo organizirali trodnevnu proslavu Hearthstonea uz službeni Tavern Heroes i Spring Premilinaries turnir za regionalne igrače. U ta tri dana posjetilo nas je preko 350 fanova Blizzardove kartaške igre, od kojih su mnogi sudjelovali u Fireside Gathering turnirima na koje su se svi zainteresirani mogli prijaviti, kao i u Hearthstone i HCL kvizovima u kojima smo testirali vaše znanje o Hearthstoneu, ali i HCL portalu. Uz prigodne nagrade u obliku headseta i Power Core card backova, svi su bili pobjednici, kako smo oštroumno zaključili u našem konačnom izvještaju s eventa.

Niste bili? Pogledajte kako je to izgledalo u sljedećoj galeriji slika.


Budući da je cijeli taj proljetni event prošao u veselju i dobroj zabavi, odlučili smo organizirati istu stvar i za ljetnu sezonu, no ovaj put na novoj lokaciji.

Pozivamo vas stoga da nam se opet pridružite na potpuno novoj trodnevnoj proslavi Hearthstonea, ovaj put u Budweiser pivnici u Heinzlovoj 17 u Zagrebu. Tamo ćemo u suradnji s ESL Adria od 12.08. do 14.08. ponovno organizirati najznačajniji Hearthstone event sezone.

SVJETSKO PRVENSTVO U HEARTHSTONEU

U sklopu te trodnevne proslave u Budweiser pivnici, uz službenu podršku Blizzarda i u suradnji s ESL Adria organizirat ćemo dva velika turnira koji će okupiti najbolje igrače iz cijele Adria regije u borbi za prolaz na Svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu gdje je nagradni fond vrtoglavih 1 milijun dolara!

hearthstone-summer-zagreb

U Petak 12.08. održat će se Tavern Heroes turnir koji je posljednja šansa za kvalificirane igrače iz naše i ostalih regija Europe da se probiju do nastupa u Summer Prelimenaries turniru što se održava već u subotu i nedjelju (13. i 14.08). Natjecatelji iz naše regije su se za ove turnire kvalificirali kroz lokalne Fireside Gathering turnire, in-game ranking sustav i ovlaštene Blizzard online turnire, a u Zagrebu će se kroz ta tri dana u Budweiser pivnici natjecati online protiv drugih vrhunskih igrača iz cijele Europe.

SUDJELUJTE NA HCL SUMMER TURNIRU I KVIZEVIMA

Osim tog međunarodnog natjecateljskog programa na kojem mogu sudjelovati samo prethodno kvalificirani igrači, za apsolutno sve zainteresirane posjetitelje naše Hearthstone proslave organizirat ćemo i dodatni HCL Hearthstone Summer turnir s vrijednim nagradama. Osim toga, bit će tu i puno popratnih mini-turnira, kvizeva i drugih zabavnih sadržaja. Ulaz će naravno biti otvoren za sve zainteresirane posjetitelje i potpuno besplatan.

Dođite se družiti s nama, popiti piće i uživati u Hearthstoneu te raznim popratnim aktivnostima koje imamo u planu.

Cilj ovog eventa je druženje i upoznavanje svih Hearthstone igrača iz regije, ali i igrača drugih igara gdje ćemo za sve posjetitelje organizirati i zajedničko praženje live streama natjecateljskog dijela (Tavern Heroes i Summer Prelimenaries turnira). Sudjelovanjem u našim mini-turnirima i popratnim aktivnostima možete osvojiti i razne nagrade, a svi sudionici dobit će i Power Core card back koji se može osvojiti samo za vrijeme ovakvih evenata.

Želite se posebno istaknuti u Hearthstoneu? Nema boljeg načina od ovako ekskluzivnog card backa, pogledajte ga samo:

power-core-card-back-1

DIJELIMO HRPU VRIJEDNIH NAGRADA

hearthstone-proslava-nagrade

Od tableta preko gamerskih miševa, tipkovnica i headseta pa sve do najskupljeg izdanja Overwatcha, na Hearthstone proslavi u Zagrebu dijelit ćemo vrijedne nagrade svaki dan, šakom i kapom. Samo dođite i velike su šanse da nećete otići kući praznih ruku. Za više informacija o nagradama provjerite ovaj članak.

Dolazite? Javite nam u komentarima i slobodno postavite pitanja ili napišite vaše želje što biste htjeli vidjeti u sklopu ovog eventa. Sve novosti vezane za event očekujte vidjeti ovih dana upravo ovdje na HCL portalu kroz rubriku vijesti, kao i na službenoj stranici eventa na Facebooku.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?