HCL.HR

Trodnevna Hearthstone proslava u Zagrebu uz podršku Blizzarda

Miroslav Pervan 30.04.2016.   •   1 komentara


Po prvi puta u Hrvatskoj organiziramo početni dio svjetskog Hearthstone Championship Toura i proslavu Hearthstonea uz mnogo popratnih aktivnosti.

hct-zagreb-tournaments

Hearthstone je omiljena razbibriga mnogim našim posjetiteljima, a bilo da ga igrate povremeno ili redovito dolazite do Legendary ranka, sredinom 5. mjeseca poželjet ćete navratiti u Studentski centar u Zagrebu. Tamo ćemo u suradnji s ESL Adria i uz službenu podršku Blizzarda od 13.05. do 15.05. organizirati najznačajniji Hearthstone event koji je naša regija dosad vidjela.

Riječ je o dva velika turnira koji će okupiti najbolje igrače iz cijele Adria regije u borbi za prolaz na Svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu gdje je nagradni fond vrtoglavih 1 milijun dolara! U Petak 13.04. održat će se Tavern Heroes turnir koji je posljednja šansa za kvalificirane igrače iz naše i ostalih regija Europe da se probiju do nastupa u Spring Prelimenaries turniru što se održava već u subotu i nedjelju.

Natjecatelji iz naše regije su se za ove turnire kvalificirali kroz brojne lokalne Fireside Gathering turnire, in-game ranking sustav i ovlaštene Blizzard online turnire, a u Zagrebu će se kroz ta tri dana u Studentskom centru natjecati online protiv drugih vrhunskih igrača iz cijele Europe.

Ako ih želite vidjeti u žaru borbe i razmijeniti iskustva u igri s nekim od najboljih Hearthstone igrača u regiji, navratite na event u Zagrebu – ulaz će biti otvoren za sve zainteresirane gledatelje i potpuno besplatan. Možete se doći družiti s nama (da, bit će i naš urednik Igor tamo), popiti piće, natjecati se u sporednim turnirima i uživati u Hearthstoneu te raznim popratnim aktivnostima koje imamo u planu.

Cilj ovog eventa je druženje i upoznavanje svih Hearthstone igrača iz regije, ali i igrača drugih igara gdje ćemo za sve posjetitelje organizirati i live stream natjecateljskog dijela. Organizirati ćemo i dodatna mini-natjecanja i druge aktivnosti u kojima će svi posjetitelji moći osvojiti i razne nagrade, a među kojima je i Power Core card back koji se može osvojiti samo za vrijeme ovakvih evenata. Želite se posebno istaknuti u Hearthstoneu? Nema boljeg načina od ovako ekskluzivnog card backa, pogledajte ga samo:

power-core-card-back-1

Dolazite? Javite nam u komentarima i slobodno postavite pitanja ili napišite vaše želje što biste htjeli vidjeti u sklopu ovog eventa. Sve novosti vezane za event očekujte vidjeti na HCL portalu kroz rubriku vijesti, kao i na službenoj stranici eventa na Facebooku.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • JohnSence

    01.05.2016 - 15:28

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaa! naravo da cu doc! Obozavam ovu igru a obozavam i HCL znaci dobitna kombinacija! kad ce te biti tamo jer zelim pruzit ruku svim clanovima HCL 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?