HCL.HR

Heroes of the Storm ušao u zatvorenu betu s novim poboljšanjima

Stjepan Fikter 14.01.2015.   •   3 komentara


Nakon tehničke alphe koja je trajala do jučer, Blizzardova MOBA ušla je u fazu zatvorenog beta testiranja s kojom je stigao i ranked način igranja.

Heroes of the Storm, Blizzardov naslov kojim će pokušati uzeti svoj dio kolača na MOBA tržištu, jučer je ušao u zatvoreno beta testiranje. Nakon tehničke alphe kojoj su igrači također mogli pristupiti i testirati igru, s beta verzijom stižu nove značajke.

Za sve novake koji će se po prvi puta sresti s herojima pripremljen je novi tutorial, no najinteresantnija novina je uvođenje ranked načina igranja s kojim stiže i draft mod – biranje heroja prije nego sam meč počne. Za samostalno ili timsko ranked druženje bit će potreban 30. level i minimalno 10 heroja. Od novog sadržaja, tu je Sky Temple mapa te novih heroj – Thrall, Warchief of the Horde, uz prerade skinova i mehanika postojećih heroja.

Za kraj, Blizzard je također obogatio i ingame trgovinu Stimpackovima, pomoću kojih se može dobivati više iskustva i zlata na kraju meča, a sve novine možete vidjeti i u priloženom videu.

Komentari (3)

  • cwenda123

    15.01.2015 - 13:20

    A kada to mogu zaigrat i ostali igrači koji nisu bili u beta testiranju,jer free2play to …?

    Pojma nemam,prosvijetlite me 🙂

  • armin221186

    15.01.2015 - 17:21

    da li ce se moci uzeti Lich king 😀 to bi bilo zanimljivo 😀

  • Illlidan

    17.02.2015 - 03:06

    ekipa, starter pack možete kupiti od blizzarda za 35 eura ili cd-key preko reseller stranica za 15 dolara tipa: https://www.g2a.com/r/hots-beta-key

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?