HCL.HR

Heroji Marvela i Netflixa su u naletu, predstavljene serije Luke Cage i Iron Fist

Zoran Žalac 23.07.2016.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Na Comic-Con sajmu u San Diegu Marvel i Netflix prikazali su kako će izgledati njihove buduće suradnje na serijama Iron Fist, Luke Cage i Defenders.

luke-cage

Tvrtke Marvel i Netflix ostvarile su vrlo uspješnu suradnju serijama Daredevil i Jessica Jones, a tu će suradnju nastaviti na još tri nova projekta. Još je od ranije potvrđeno kako će vlastitu seriju dobiti Luke Cage, lik koji je imao važnu ulogu u prvoj sezoni spomenute Jessice Jones. Sada je pak potvrđeno da će ove jeseni zločeste negativce šaketati Igon Fist. Prve trailere za obje serije prenosimo u nastavku.

Nove sezone za Daredevila i Jessicu Jones već su potvrđene, no njih nećemo gledati ove godine. Ti bi se likovi ipak mogli vratiti prije novih sezona u zasebnoj seriji zvanoj Defenders. Riječ je o „avendžerskom“ projektu u kojoj se Daredevil, Jessica Jones te ranije spomenuti Luke Cage i Iron Fist udružuju protiv zajedničkog neprijatelja. Ta serija za sada ima teaser u kojoj možemo čuti glas Sticka, Daredevilovog trenera.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • tomohorvat

    23.07.2016 - 16:17

    Odlične serije, jedva čekam.

  • movie

    23.07.2016 - 21:54

    Daredevil stvarno odlična serija. Vrhunska produkcija za tv seriju. Uživao sam u prvoj sezoni a sada jednako i u drugoj..

  • don5pro

    25.07.2016 - 23:17

    Daredevil je fantastičan jedva čekam ih sve.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?