HCL.HR

Hit igre za PlayStation 4 na velikom popustu, uštede do 350kn!

sponzorirani članak 23.03.2016.


GTA 5, NBA 2K16, Bloodborne, Uncharted… iskoristite priliku dok traje – Sancta Domenica nudi velike popuste na velike hitove za PS4, ali i druge gaming platforme.

sceee-popust

Ako ste ovih dana predano štedjeli novčiće za kupnju nove PS4 igre, uz ovu akciju vjerojatno ćete moći nabavit i do tri igre koje su vam zapele za oko, ali za cijenu jednog AAA naslova. Radi se naravno o fizičkim primjercima igara koje kasnije možete i prodati, a budući da ćete ih nabaviti tako jeftino – dobre su šanse da ćete moći tražiti i istu cijenu mjesec-dva kasnije, ako ih odlučite prodati.

Ukupno devet ekskluzivnih hitova za PlayStation 4 konzolu trenutno je na velikom popustu u Sancta Domenici. Odlični horor Until Dawn tako će vas koštati svega 199kn umjesto 549kn koliko inače košta, a ista je situacija i s The Last of Us Remastered – jednom od najboljih igara koje smo ikada zaigrali. Avanture Joela i Ellie praktički je grijeh propustiti po cijeni od samo 199kn.

Driveclub, hvaljena arkadna vožnja fantastične grafike i zabavnog voznog modela snižena je za 100kn, pa će vas umjesto 249kn koštati svega 149kn. Osim toga, na popustu je i jedna od najboljih igara prošle godine, prokleto teški i još zabavniji RPG Bloodborne koji je u sklopu ove akcije sa 499kn spao na svega 299kn. To je samo dio priče – kompletnu ponudu PS4 ekskluziva kojima je snižena cijena provjerite na stranici Sancta Domenice.

A kad ste već tamo, najlakše bi bilo da narudžbu obavite direktno putem webshopa. Dostava na kućna vrata vam je besplatna (i vrlo brza, igre su obično dan nakon narudžbe kod vas doma), a možete platiti i na do 24 rata beskamatno, što znači da vas The Last of Us može koštati svega 8kn mjesečno.

gta-5-popust

Pored tih PS4 ekskluziva, Sancta trenutno ima i akcijsku cijenu za igru koja je dobila najvišu ocjenu ikada na HCL-u, Grand Theft Auto 5.  PC verziju GTA petice tako možete nabaviti za svega 299kn, a PS4 izdanje je također jeftinije za 150kn pa tako košta 399kn.

Fanovi košarke zadovoljno će protrljati ruke kada čuju da je i NBA 2K16, definitivno najbolja košarkaška igra na planeti, također na popustu, a ako vam je do suludih borbi u ringu profesionalnih hrvača svakako bacite oko i na WWE2K16 za PS3 i PS4.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?