HCL.HR

Hitman daruje besplatni božićni DLC

Juraj Bevandić 07.12.2016.   •   4 komentara


U Hitmanu ćemo se pred Božić igrati ćelavog djedice koji sprječava lopove u krađi poklona, a DLC je besplatan i poziva igrače da doniraju zakladi za prevenciju karcinoma.

Hitman Holiday Hoarders DLC

Hitman je službeno završio svoju prvu sezonu i uzeo zasluženi godišnji odmor do iduće godine, ali nije kraj dodatnom sadržaju za igru. Developeri su nas prigodno iznenadili DLC paketom na temu Božića koji stiže idućeg utorka za sve platforme na kojima je igra dostupna i to potpuno besplatno u sklopu suradnje s World Cancer Research Fundom (WCRF).

Zbog toga Holiday Hoarders misija nije sasvim nova misija, već se temelji na levelu Paris Showstopper koji je okićen u božićnom ugođaju. Zadatak je naravno drugačiji i cilj će nam biti spriječiti lopove koji namjeravaju ukrasti poklone i uskratiti radost ljudima diljem svijeta. Ideja je da umjesto kupnje DLC-a igrači doniraju koliko osjećaju da mogu WCRF-u.

Donacije nisu obavezne, ali ako si možete priuštiti uvijek je lijepo i plemenito sudjelovati u dobrotvornom radu, pogotovo u ovo doba godine. Ako ste pak tu samo radi igre i to je sasvim pošteno, a mi vam preporučamo da se zagrijete za novu sezonu ovim Hitman ruletom koji vam nasumično namješta izazovne misije i zadatke.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • DZenksaATM

    07.12.2016 - 15:33

    Pa lijepo lijepo

  • Zoran Žalac

    07.12.2016 - 17:10

    Dobar pokusaj otkupa grijeha, ali svejedno cete u pakao, io interactive.

    • trulex

      @Zoran Žalac, 07.12.2016 - 19:53

      sarkazam…

      btw primjer developera koji rade na igri svaki dan i nakon izlaska prije 9 mjeseci, koji nisu trešali igru kao npr just cause 3.

  • SemirTheChosen

    09.12.2016 - 21:10

    samo ne piti u toku misije inace ce vam ovo biti sa hitmanom https://youtu.be/8XV-nwssc6U?t=35

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?