HCL.HR

Hitman najavio dolazak u Italiju pred kraj četvrtog mjeseca

Zoran Žalac 01.04.2016.   •   2 komentara


Druga misija, odnosno epizoda nedavno lansiranog Hitmana bit će dostupna od 26. 04., a igra danas dobiva ažuriranje s deset novih izazova.

hitman-viojest

Hitman se na svojoj početnoj misiji u Parizu dobro vrtio na svim platformama. Međutim, to je bila misija s mnogo zatvorenih prostora pa nestrpljivo čekamo drugu lokaciju koja bi trebala biti otvorenijeg tipa. Kako je i obećano Hitman će u drugoj epizodi posjetiti imaginarni talijanski gradić Sapeinzu, a danas smo doznali kako će se to dogoditi 26. ovog mjeseca.

Ako ste nezadovoljni što je razmak između epizoda veći od mjesec dana, možda vas utješi novo ažuriranje verzije 1.03 koje osim ubrzanog učitavanja, stabilnije veze sa serverima i responzivnijih menija donosi i novi sadržaj. Bit će to Vampire Magician Challenge Pack sa deset izazova u kojima ćemo morati nositi do sada najblesaviji kostim u igri. Ažuriranje je vani za PS4 te XBO verzije, a ubrzo će se pojaviti i na PC-u.

Komentari (2)

  • Whynot?

    01.04.2016 - 16:37

    Nadam se da će do početka iduće godine sve ispolirati i ostaviti igru tehnički savršenom. Za ovo čekanje se moraju nekako iskupiti, definitivno…

  • blacklist0907

    04.04.2016 - 11:15

    Boooring

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?