HCL.HR

Hob je novi naslov tvoraca Torchlighta

Stjepan Fikter 18.08.2015.   •   0 komentara


Runic Games odlučio je zamijeniti mačeve, sjekire i topove s avanturom gdje se radnja prezentira istraživanjem i interakcijom, a inspiraciju crpe iz igara poput Ico i Shadow of the Colossus.

Ekipa zaslužna za Torchlight naslove predstavila je svoj sljedeći projekt – istraživačku avanturu Hob. S novom igrom, odmičemo se od akcijskog RPG okruženja i odlazimo na putovanje gdje je istraživanje i rješavanje problema na prvome mjestu. Ovaj put, radnja neće biti prezentirana dijalozima i animacijama nego će se otkrivati istraživanjem i interakcijom u maniri naslova poput Ico i Shadow of the Colossus od kojih i dolazi inspiracija za Hub.

Kako se radi o nepoznatome svijetu gdje s jedne strane buja život, a s druge se nalazi misteriozni strojevi, developeri poručuju da će igrači morati naučiti preživjeti, razumjeti svoju pravu ulogu kroz stjecanje vještina i na kraju transformirati prirodu samog svijeta.

Hob je u razvoju za PC i konzole, a više bi trebali saznati krajem mjeseca na PAX Prime sajmu gdje će developeri imati svoj kutak. Za sada smo dobili samo kratki trailer i nekoliko screenshotova koje možete pogledati u našoj galeriji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?