HCL.HR

Horor naslov The Flock izlazi 21. kolovoza, ali će se povući iz prodaje nakon nekog vremena

Zoran Žalac 13.08.2015.   •   3 komentara


Netipični eksperiment razvojnog tima Vogelsap bit će lansiran ovoga mjeseca na Steamu i Humble Storeu, ali će se ukloniti iz prodaje nakon što igrači u igri umru 215 milijuna puta.

Horor naslov The Flock najavljen je kao originalni asimetrični multiplayer naslov u kojemu se petero igrača igra lovice. Konkretno, prvi igrač koji pokupi artefakt postaje tzv. Carrier i može ubiti ostale dok se oni kreću. Ako netko uspije doći do Carriera, onda on preuzima njegovu ulogu i tako sve dok netko ne ostane zadnji.

Sličan koncept asimetričnih horora nude i obećavaju brojni naslovi, među kojima i Daemonical domaće produkcije. Međutim, The Flock ima jednu specifičnost koja je ili najveća glupost ikada, ili najzanimljiviji zaplet uopće – ovisno kako na to gledate.

Naime, The Flock će u prodaju krenuti 21. kolovoza, no iz prodaje će biti povučen ovisno o igračima. Developer je postavio limit takozvane populacije za igru od 215 milijuna 358 tisuća i 979 ukupnih umiranja. Kad igrači kombinirano umru toliko puta, The Flock će nestati sa Steama i Humble Storea. Igrači koji ga posjeduju moći će vidjeti planirani završetak igre, a ona će potom postati nedostupna.

Kako će igrači reagirati na igru za koju developer traži 17 eura, a za koju se ne zna koliko će dugo potrajati… to nas živo zanima. U bilo kojem slučaju, razvojni tim Vogelsap tvrdi kako će se navedeni broj ukupnih umiranja moći povećati samo u dva slučaja – ako igra u međuvremenu dospije na konzole, ili ako se otkrije kako netko vara u njoj, za što će sva nepravedna umiranja biti resetirana.

Komentari (3)

  • LaggedMKD

    13.08.2015 - 11:52

    Najveca glupost ikada

    • IaMarmageddoN

      @LaggedMKD, 13.08.2015 - 12:42

      možda nisi čuo za bread ili goat simulator?

  • pesek32

    13.08.2015 - 12:54

    Onda bi netko trebao varat pa da im se sve resetira. Al stvarno tako glupo. Multiplayer igra koju više nećeš moć igrat zbog broja smrti, a ne npr. servera.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?