HCL.HR

Hotel – nova igra Cateia Gamesa

Igor Belan 25.05.2010.   •   6 komentara


Nova igra Cateia Gamesa, mistična avantura pod imenom Hotel, danas je ugledala svijetlo dana i postala dostupna putem download kanala (op, op rima).

Hrvatski game developer Cateia Games, dugogodišnjim čitateljima HCL-a zasigurno je dobro poznat. Sa dečkima smo u nekoliko navrata pričali o njihovim igrama, a danas vam prenosimo informaciju o izlasku njihove najnovije avanture. Nakon što je njihova prošla igra The Legend of Crystal Valley, postigla dobar uspjeh, Cateia je danas na tržište izbacila novu igru istoga žanra. Ime joj je Hotel i predstavlja unikatnu avanturu prepunu mističnih likova iz povijesti, poput Kralja Artura, Kleopatre ili Marka Antonija.

U igri preuzimamo kontrolu nad detektivkom Biggi Brightstone iz NYPD-a koja se zaputila u mistični srednjovjekovni dvorac preuređen u luksuzni hotel. Kakve sve tajne će tamo otkriti na vama je da saznate, spojlati nećemo. Mi već istražujemo Hotel pa uskoro možete očekivati i našu recenziju igre, a do tada bacite pogled na prve screenshote iz Hotela i trailer priložen u nastavku.

Komentari (6)

  • Duksy

    25.05.2010 - 22:43

    Volim ove naše developer timove. Čim se uhvati vremena od matura i ostalih gluposti vezanih uz školovanje, probat će se Hotel, da vidimo šta su nam momci spremili (valjda nemaju neku novu curu u timu). Intervjuirao sam ih prije godinu dana <3

  • Lupingo

    26.05.2010 - 10:29

    U redu pošto mi prošli put nitko nije odgovorio pitat ću ponovno.Zašto sam isključen sa foruma?Nisam nikog vrjeđao,spammao,psovao…
    Molim objašnjenje zašto i do kada.

  • Ementaler

    26.05.2010 - 11:15

    Iako ovo nije mjesto za ovakve priče, pregledao sam popis zabrana i stvarno nema razloga da ne možeš pristupiti forumu. Nitko te nije banao. Evo nešto sam napravio, pa probaj sada na forum.

  • Lupingo

    26.05.2010 - 15:11

    Ementaler,znam dan ije mjesto al i dalje ne radi.
    Došlo je do Greške!
    Nažalost Lupingo, vi ste isključeni sa ovog foruma!

    To mi piše.

  • Ementaler

    26.05.2010 - 17:20

    Evo jedino što sma našao u bazi je jednog bananog korisnika koji ima sličan hostname kao ti… pa eto probaj opet. Ako ne bude išlo, nažalost ćeš morati napraviti dupli acc.

  • Lupingo

    27.05.2010 - 08:21

    U redu napravit ću dupli acc ali se nemogu odlogirat sa ovog,tj,kad idem na register onda mi izbaci da sam izbačen sa foruma.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?