HCL.HR

How to Survive stiže 23. listopada

Stjepan Fikter 18.10.2013.   •   5 komentara


Pripremite se na još jednu zombie apokalipsu koja stiže u obliku igre How to Survive – izometrijskog naslova u kojoj će se morati kombinirati različiti predmeti za uspješno preživljavanje.

Ako vam zombie tematika još uvijek nije dosadila, onda se pripremite na novu dozu preživljavanja koja stiže u obliku igre How to Survive. Ubijanje zombija u ovoj igri iz Eko Softwarea bit će dostupno 23. listopada na PC-u, PSN-u i Xbox Liveu, dok Wii U verzija još nema točno određen datum izlaska.

How to Survive koristi izometrijsku pogled na akciju te zbog toga pomalo podsjeća na neke starije hack’n’slash igre. Za veću raznolikost u preživljavanju, developer Eko Software pripremio je tri lika, a svaki od njih ima različite karakteristike i vještine. Tijekom avanture morat će se paziti na zdravlje, hranu, žeđ i umor, a tu je naravno i mogućnost kombiniranja predmeta za izradu oružja i alata. Igra će sadržavati i lokalni multiplayer gdje će vam se prijatelj moći pridružiti u preživljavanju, dok online multiplayer pred igrače stavlja osam zahtjevnih izazova.

Da vidite kako to izgleda u pokretu, pogledajte novi trailer koji prilažemo ispod.

Komentari (5)

  • djolence

    18.10.2013 - 10:09

    ocel ovo biti open world u fazonu state of decay??

  • mickolopi

    18.10.2013 - 11:06

    Dobro objavise datum izlaska. Zanimljivo djeluje igra.

  • Apocalypse4987

    18.10.2013 - 11:10

    aaaaa kako mi je ovo promaknulo, obavezno nabavljam. isprova sam state of decay, PC verzija je još podosta sirova u odnosu na xbox verziju, tako da ulažem sve u ovu igru

  • krolesi

    18.10.2013 - 16:59

    Jupiiii jee 🙂

  • Aves

    18.10.2013 - 18:46

    Isprobat ću je iako ne volim ovaj tip zombie apokalipse… Da nekih 5 predmeta spojiš i pištolj dobiješ koji zombije ubija… -_-

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?