HCL.HR

Hrpa novih GTA 5 detalja!

Igor Belan 09.11.2012.   •   72 komentara


GTA 5 imati će najveći virtualni svijet koji je Rockstar ikada napravio, tri glavna lika, dinamične misije, a između ostalog moći ćemo i roniti. Imamo nove detalje i screenshote!

Kao što je najavljeno, časopis GameInformer u ekskluzivnom članku objavio je cijelu hrpu konkretnih detalja o GTA 5. Detalji su naravno procurili izvan okvira časopisa i direktno na internet, a mi prenosimo najzanimljivije informacije iz ogromnog članka. Kao što već vidite vidite po dužini vijesti – mnogo toga je zaista zanimljivo.

LIKOVI

– Igra će sadržavati tri igriva lika koje ćete moći prebacivati gotovo u svakom trenutku, njihova imena su Michael, Trevor i Franklin, a kako izgledaju možete vidjeti na priloženoj slici (naslovnica GameInformera).

GTA 5 likovi

– Michael je onaj lik čiji ste glas čuli u prvom GTA 5 traileru. On je bivši pljačkaš banaka u četrdesetim godinama života koji je sada umirovljen nakon što je došao do dogovora s FIB-om. Ima dvoje djece u tinejdžerskim godinama i mrzi svoju ženu Amandu.

– Trevor je iskusan pilot, opisuje ga se i kao drogiranog psihopata, a inače je i bivši ratni veteran.

– Franklin je najmlađi od tri lika, mlad je i ambiciozan, a bavi se svojevrsnim utjerivanjem dugova.

– Svaki lik ima svoje posebne sposobnosti i zasebnu priču, ali sve tri priče će se međusobno ispreplitati. Kada želite promijeniti fokus s jednog lika na drugoga kamera se digne prema nebu dajući lagani uvid prema cijelom gradu i zatim spusti na željenog lika.

– Likovi će zajedno raditi tijekom nekih misija, a igrač će moći dinamično prebacivati uloge između trojice čak i tijekom misija. Spominje se primjerice kako ćete moći upravljati helikopterom za bijeg iz neke lokacije kao Trevor, zatim prebaciti na Franklina i snajperom skidati pilote u letjelicama koje vas prate ili pucati po njima jurišnom puškom u ulozi Michaela.

– Kada ih vi ne kontrolirate, likovi se samostalo kreću po gradu i bave “svojim poslom”. “Mogli biste se iznenaditi u kakvim situacijama ćete pronaći pojedinog lika kada odlučite provjeriti čime se bavi i prebacite na njega”, navodi GameInformer u svome članku

– Moći ćemo stvarati prijatelje i družiti se s određenim likovima u igri, slično kao što smo to mogli u GTA IV. To uključuje Michaelovu ženu Amandu i sina Jimmya, Franklinova “ludog prijatelja” Lamara i Trevorova prijatelja Rona.

– U igri će se pojaviti i određeni likovi iz GTA IV i Episodes From Liberty Citiy. Dan Houser iz Rockstara objasnio je da gledaju na GTA igre iz PS2 ere kao na poseban univerzum, nevezan za ovaj novi HD univerzum, stoga likove iz igara poput San Andreasa ili Vice Citya nećemo nikad vidjeti u GTA V i eventualnim ekspanzijama.

– Sustav nadogradnje likova nalik RPG igrama kakav smo vidjeli u San Andreasu neće biti prisutan u GTA V, ali moći ćemo kupovati novu odjeću za likove, što naravno vrijedi za svakog lika posebno. Također je uklonjena ona romantična komponenta viđena u GTA IV.

– Svaki lik će imati nekakav unikatni hobi što će se igraču manifestirati u obliku mini-igre. Svaki lik imati će jednu ili dvije takve “minigame” aktivnosti.

– Rockstar nije zaposlio neke velike glumce za glas glavnih likova.

SVIJET, AUTI I DETALJI

– Ako računamo interijere i eksterijere, kompletni svijet Grand Theft Auta 5 veći je čak i od spojenih svjetova Red Dead Redemptiona, San Andreasa i GTA IV.


– Igrin grad Los Santos opisuje se kao ogroman i raznovrstan, a dizajniran je tako da kombinira velike otvorene terene poput onih kakve smo vidjeli u Red Dead Redemptionu s gusto naseljenim urbanim središtima poput onih u GTA IV. Lokacije će biti raznovrsne pa ćemo moći posjetiti plažu, otići u planine, u divljninu, a vidjeti ćemo i vojnu bazu te manje napučeno predgrađe. Nažalost, kuće nećemo moći kupovati.

– Očekujte i veliku raznolikost u popratnim misijama te sofisticiranije mini igre. To uključuje yogu, odlazak u teretanu, tenis, golf (puni teren za golf je u igri) pa čak i sudjelovanje u triatlonu. Možda najzanimljivije od svega, moći ćemo ići roniti duž obale Los Santosa!

– Na polju grafike igra će predstaviti velika poboljšanja kod osvjetljenja i shadera, kao i znatno veći draw distance. Gameinformer navodi kako je grad bogat detaljima pa će čak i obični pješaci na ulicama imati realne pokrete preuzete motion capture tehnikom, a rečeno je i kako ćemo s njima moći imati ponešto dublju interakciju.

– Automobili će bolje držati cestu zbog poboljšane fizike i modela vožnje, upravljanje automobilima djelovati će više poput iskustva kakvog obično imamo u pravim racing igrama. Igra će k tome imati i najveći broj vozila u GTA serijalu do sada no proizvođači vozila i dalje će biti fikcionalni. Voziti ćemo razne bicikle (BMX i mountain bike) i motore, automobile, kamione, helikoptere, avione te vozila poput ATV-a i jet skia. Čini se da će GTA 5 sadržavati i zračne borbe – jedan screenshot (pogledajte ga u našoj galeriji) prikazuje vojni avion, mlažnjak dok u pozadini eksplodira helikopter.

– Rockstar također navodi kako su poradili na pucanju i borbi jedan-na-jedan, odnosno popularno zvanom “šaketanju”. Dan Houser pojasnio je doduše da im je pucanje uvijek bilo bitnije od “šaketanja” pa tu ne treba očekivati neka čuda.

– Mobitel koji je predstavio GTA IV vraća se i zu GTA V, ali u ponešto izmijenjenom izdanju – moći ćemo ga navodno koristiti za pristup internetu, no trenutno nismo sigurni u kojem obliku, na koji način i s kojom svrhom.

– Velika tema igre su pljačke, odnosno pljačke banaka.

– Osim što će glavne misije pokušati učiniti što raznovrsnijima, Rockstar će u GTA 5 dodati skrivene ili dinamične misije postavljene diljem svijeta u kojima ćemo moći sudjelovati po želji. Spominje se scenarij da odete u pustinjski dio igre, tamo naletite na parkirani auto i mnoštvo mrtvih tijela – tada je na vama je da istražite o čemu se tamo radi ukoliko to želite.

I to je sve za sada. Ne zaboravite nam javiti u komentarima kako vam se čine ove novosti. I naravno, pratite HCL ovih dana jer ćemo dodavati nove screenshote iz GTA 5, a 14. studenog budite ovdje prokomentirati taj drugi GTA 5 trailer s nama.

Ako vam je do raspravljanja o GTA 5, a sustav komentara ispod vam nije drag, provjerite i temu za raspravu o GTA 5 na HCL forumu i slobodno se ubacite sa svojim komentarima.

UPDATE: Upravo smo nadopunili našu GTA 5 galeriju screenshota s još devet novih slika.

UPDATE #2: Objavili smo još jednu ovakvu vijest s potpuno novom hrpom sočnih GTA 5 detalja te 10-ak novih screenshota! Pročitajte ju klikom ovdje.

Komentari (72)

  • MaliMicek

    09.11.2012 - 11:15

    "Sustav nadogradnje likova nalik RPG igrama koji smo vidjeli u San Andreasu"

    Neka me netko podsjeti kakav je to bio sustav nadogradnje u san andreasu nalik RPG igrama.

    Jer koliko se ja sjećam sustav nadogradnje nije ni postojao.

    • Aves

      @MaliMicek, 09.11.2012 - 11:22

      Ja mislim da misle na onaj skill i takve stvari. Recimo razni rankovi s puškama, ovo ono. Respect. Ali, nisam siguran…

    • Zeus_CM

      @MaliMicek, 09.11.2012 - 11:25

      To je ono kad si išao u teretanu pa ti se dizao strenght. Imao bi jače mišiće i jače melee udarce. Znaš da krećeš ko neki žgoljo, pa ga moraš 'levelati'

    • Ja Sam

      @MaliMicek, 09.11.2012 - 11:36

      ili kad si vozio motor pa ti se s vremenom povećavao skill

    • xGAME

      @MaliMicek, 09.11.2012 - 11:38

      Postojao je, samo sto se sve automatski nadogradjivalo. U obliku stamine, itd., npr. da ,pzes duze zrak pod vodom drzati.

    • StrategyFan

      @MaliMicek, 09.11.2012 - 13:23

      Ono kad bi išao u teretanu pa bi ti se povisio rating za staminu,muscle i smanjio weight i te glupsoti

    • MaliMicek

      @MaliMicek, 10.11.2012 - 09:42

      Ah da to, teretana i pluća i bicikl skill. Ak je to nalik RPG igrama onda sam ja letizvrk iz Harrya Pottera.

    • -Aragorn-

      @MaliMicek, 10.11.2012 - 10:20

      haha

  • UltimateXioni

    09.11.2012 - 11:15

    O YEA. Samo mi je malo glupo sto necemo moci kupovati kuce, a to sa romansom je opravdano jer ce vjerovatno zeznuti pricu ako neki od likova ima zenu i djecu. Sve ostalo je super 🙂

    • Daky101

      @UltimateXioni, 10.11.2012 - 17:24

      ''Michael je onaj lik čiji ste glas čuli u prvom GTA 5 traileru. On je bivši pljačkaš banaka u četrdesetim godinama života koji je sada umirovljen nakon što je došao do dogovora s FIB-om. Ima dvoje djece u tinejdžerskim godinama i mrzi svoju ženu Amandu.''

    • Kralj bizmisa

      @UltimateXioni, 10.11.2012 - 17:34

      no shit sherlock

    • Daky101

      @UltimateXioni, 11.11.2012 - 12:16

      u čemu je problem?!

    • Kralj bizmisa

      @UltimateXioni, 11.11.2012 - 12:43

      U čemu je problem?Boga ti draga šta drugi kao ne znaju ko je Michael?Pa valjda imaju oči i prste i internet pa neka pogledaju na internetu,šta sad ti tu pišeš ko je Michael kao da mi to ne znamo,ko ne zna neka se pogleda na googleu.

  • adycro

    09.11.2012 - 11:21

    Ovaj GTA V sve na, vise mastu zagolicava…mada nisu to sam promjene ogromne poput skroz nove igre i stilla ali …jesu naspram prethodni GTA kao i uvjek..ali definitivno osjetne promjene…jedva cekam..a dotad pripremiti treba jedan I5 2500k i 8 GB rama 2000Mhz sto ce biti vazno mislim…Explore..pljacke bankih…Ogromni svijet s svim pomalo..planinama gradovima manjim selima 😀 dodatnih mini igara i poboljsana fizika svega..grafa kao grafa standard s trenutnim uvjetima i toe to…Dovoljno za jedno dugackooo i lijepo GAme iskustvo :))

  • WaT30

    09.11.2012 - 11:22

    Sve u svemu, po ovome opisu, igra ce biti najvjerojatnije GoTY 2013. Jedina mana mi je to sto nece biti moguca romansa, ali kao sto je Xionix rekao, to bi poremetilo pricu nekim likovima…

  • Mamija

    09.11.2012 - 11:33

    Fuc* yeah!

  • sudetic

    09.11.2012 - 11:36

    a jel se zna koja je grafika i to ???

  • samo_top

    09.11.2012 - 11:43

    Minimum Grand Theft Auto V requirements:

    Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz or equivalent
    Memory/RAM: 2 GB Ram
    Video Card: 512MB NVIDIA 7900 or 512MB ATI X1900
    Hard Disk Space: 30 – 40 GB
    Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 or Windows 7 SP1

    Recommended system requirements:

    CPU: Intel Core 2 Quad 3.66GHz or equivalent AMD
    RAM: 4 GB
    Video Card (GPU): 1GB NVIDIA GT 480+ or 1 GB ATI+
    Hard Disk Space: 40 GB free HDD
    Operating System: Vista SP 2 or Window 7 SP 1

    nije loše… za 40gb 😀

    • sudetic

      @samo_top, 09.11.2012 - 12:02

      hvala 🙂

    • Mr Newization

      @samo_top, 09.11.2012 - 13:29

      Znači, ipak će GTA V biti i za PC.

    • Blaster32

      @samo_top, 09.11.2012 - 13:59

      Od kud vam uopće takve informacije?

    • xPh4rIm

      @samo_top, 09.11.2012 - 14:17

      OFC da ce biti :facepalm

    • apenac

      @samo_top, 09.11.2012 - 14:44

      Da,Gta V biti će i za PC,,,ali će izaći godinu dana kasnije nego na konzole,potpuno neoptimiziran i donijet će neke novosti: hrpu bugova… Ista situacija je bila i s GTA 4,La Noire,a Red Dead Redemption uopće nije ni došao na PC

    • Mr Newization

      @samo_top, 09.11.2012 - 14:55

      Za PC će vjerojatno doć najkasnije par mjeseci poslije konzola i mislim da se neće desiti ista stvar kao i s GTA IV. Vjerojatno su uvidjeli greške koje su napravili na PC-u za GTA IV i ispravit će ih.

    • ScaR

      @samo_top, 09.11.2012 - 17:19

      Ne vjerujem da su ovo oficijelne informacije. Rockstar nigdje nije rekao da (ne)će biti za PC, već samo da su fokusirani na X360 i PS3 verzije. Ali ne vjerujem da će se zahtjevi puno razlikovati od GTA IV. Obje koriste RAGE. Valjda, šta ja znam…

    • KaznEd

      @samo_top, 09.11.2012 - 20:07

      Ne seri govna to je sigurno neki klinac napisao na nekoj stranici i sad si ti to skopirao

    • samo_top

      @samo_top, 09.11.2012 - 20:50

      jesi siguran…?
      vidi na stranici gta5.com pa se uvjeri 😉

  • Maiky

    09.11.2012 - 11:48

    O-D-L-I-Č-N-O! Jedva cekam ^^

  • D.B.

    09.11.2012 - 12:02

    Samo mi se nesvidja ovo sto mozes kontrolisati 3 lika…. ne znam na sta ce to ispast…

    • GamerIN_HD

      @D.B., 09.11.2012 - 12:22

      Nemoras sa svima igrati mozes sa jednim igrati cijelu pricu pa tako 3 puta sa svakim :))

  • Dishonored

    09.11.2012 - 12:05

    Ovo ce definitivno biti najbolja igra 2013. godine.

  • StrategyFan

    09.11.2012 - 12:50

    KO ĆE MI SAD DOČEKAT OVU IGRUU !!!

  • Captain Crash

    09.11.2012 - 12:50

    ajme dobio sam nerdgasam hahaha 😀 pod tolikim sam hypom sad kad sam ovo procito sve da neznam vise ko sam 😀

  • Mr Newization

    09.11.2012 - 13:06

    Čekaj malo. Cijeli će grad/igrivi prostor biti velik kao RDR, GTA SA, i GTA IV? E, to se zove open world! 😀

    • picipolivadi

      @Mr Newization, 09.11.2012 - 14:03

      Prisjeti se Fual-a.
      Al pretpostavimo da to nece biti problem RSu.

  • AssainssCraft

    09.11.2012 - 13:35

    Hoće li se možda predstavljati igra na REBOOT InfoGamer-u ?

  • BsTyLer

    09.11.2012 - 14:24

    nevidin nikakvu privlačnost ovoj igri i nerazumin čemu ta halabuka pa igra dječja sto na sto.

  • Maximum

    09.11.2012 - 14:28
  • matas777

    09.11.2012 - 14:35

    jedva cekam!

  • wozzie-

    09.11.2012 - 14:39

    toooooooooooooooooo

  • Metalni

    09.11.2012 - 14:50

    Ovo će biti jako zanimljiva igra, samo se nadam da neće patiti od onih bugova kao IV-ka.

  • goldfinger

    09.11.2012 - 15:00

    Odlične vijesti!!!

    • Ementaler

      @xGAME, 09.11.2012 - 16:06

      Pa to nisu ni svi novi screenshoti, a i u samoj vijesti gore imaš našu punu galeriju sa svim novim i starim screenshotima.

  • danielmaibaum2709

    09.11.2012 - 16:00

    niš posebno za sada 😀

  • rsv051

    09.11.2012 - 16:19

    Likovi mi izgledaju bzvz

  • Joca Amsterdam

    09.11.2012 - 16:43

    Jedino je sranje što ne možeš kupovati kuće.

    • ScaR

      @Joca Amsterdam, 09.11.2012 - 17:21

      +1

  • -Aragorn-

    09.11.2012 - 17:19

    ovo s 3 lika zvuči zanimljivo

  • HCL_user1000

    09.11.2012 - 18:12

    Trebat ce se naviknut na tu izmjenu igraca, nije u stilu GTA, vise u stilu Batelfield-a, ali i tamo sam to zavolio, valjda cu i ovdje. Ostalo je sve ok, naravno nije kao GTA SanAndreas da mozes sve i mislim da nijedan GTA nece biti kao SanAndreas, uvjek ce nesto faliti, ali imamo dosta toga (niste naveli pse; pudlice) + mapu koja ce bit ogromna nesto u stilu FallOut-a, Arme. Odlicno ocekujem da ce prodaja bit recimo za 10M veca nego kod GTAIV

  • Kralj bizmisa

    09.11.2012 - 18:15

    Ma kažem vam ljudi ovo će biti igra stoljeća.Mega grafika,likovi su jako realni i zanimljivi,očekujem da misije budu pre zakon,mapa će biti ko cijeli jedan Zagreb,mislim da će biti modifikacija oružja,neka licencirana vozila poput audia-a(vidio sam screenshot gdje je audi auto),istraživanje oceana,mnogo sportskih aktivnosti,hrpa odjeće,tri igriva lika koja su DRUGAČIJA po karakterizaciji i neće nam biti dosadno igrati samo s jednim mono-tonim likom,realna vožnja,poboljšan sustav borbe,sigurno i unaprijeđen AI,te još mnogo toga.Jedino mi se zaista ne sviđa to što nećemo moći kupovati posjede(volio bih posjedovati vilu u gta 5,a i za stvarno boga ti 🙂 ),ali ko zna,možda ćemo moći imati mnogo stanova i kuća u igri.E i molim te Rockstar!!PREKLINJEM TE DO KOLJENA,STAVITE NAZAD PROSTITUTKE DA IH MOŽEMO ODVEST DOMA I MALO IH KHM I DOMA I U AUTU!! 😀

    • ScaR

      @Kralj bizmisa, 09.11.2012 - 19:10

      haha, pa prostitutke imaš i u gta 4 😀

    • Kralj bizmisa

      @Kralj bizmisa, 09.11.2012 - 19:19

      znam,ali bi volio da ih odvedem doma 🙂 lol bilo bi fora da igraš npr sa onim michaelom koji ima ženu i ona je potrošila svu ušteđevinu na mankiruru,pedikuru bla bla i imaš misiju da dovedeš neku prostitutku i da je poje khm pred njome 😀 hahahaha

    • Kralj bizmisa

      @Kralj bizmisa, 09.11.2012 - 19:21

      manikuru* lol prokleta tipkovnica 😀

  • armin221186

    09.11.2012 - 18:16

    super je 😀

  • MateUbisoft55

    09.11.2012 - 19:09

    Igrica je predobra po ovome sto je napisano…Jedvo cekam kupiti ps 3 i čekat da izade… ;))

    • BsTyLer

      @MateUbisoft55, 10.11.2012 - 09:26

      e to si dobro reka igrica a ne igra.

    • Captain Crash

      @MateUbisoft55, 10.11.2012 - 22:41

      koja je razlika?

    • xPh4rIm

      @MateUbisoft55, 11.11.2012 - 12:20

      Nema razlike,bitno je da on uvjek pljuje po dobroj igri,bio to COD ili nesto drugo . Trolll

  • armin221186

    09.11.2012 - 19:17

    U igri će se pojaviti i određeni likovi iz GTA IV i Episodes From Liberty Citiy. Dan Houser iz Rockstara objasnio je da gledaju na GTA igre iz PS2 ere kao na poseban univerzum, nevezan za ovaj novi HD univerzum, stoga likove iz igara poput San Andreasa ili Vice Citya nećemo nikad vidjeti u GTA V i eventualnim ekspanzijama.
    OVO JE SMECE …

    • GamerIN_HD

      @armin221186, 09.11.2012 - 19:30

      Ma ti si idiot!

    • armin221186

      @armin221186, 10.11.2012 - 11:47

      vise bih volio da vidim CJ ,vercettia nego niku i ostale…

  • SuperSaiyan86

    09.11.2012 - 23:54

    Priznajem da sam i ja bio u početku pomalo skeptičan u vezi ovog šaltanja između glavnih protagonista kad sam prvi put čuo ali nakon sto sam procitao cijeli članak iz GameInformer-a u kojem je sve pobliže objašnjeno, promjenio sam mišljenje… Sad mi se čak to nekako i dopada i zvuci kao jako zanimljiv koncept ((ponajviše, kako sam procitao u članku, iz tog razloga sto kad prebacis na drugog lika, ostala dvojica nastavljaju svoj "uobičajeni život" te kad se kroz neko vrijeme opet prebacis nikad neznas u kakvoj situaciji se možeš zateći)) koji ce svakako pridonijeti i dugotrajnosti same igre… Naravno živi bili pa vidjeli, nece sigurno svima sjest takav nacin igranja, ali kao sto su i sami Rockstarovci rekli, "morali smo malo improvizirati i implementirati nesto novo u igru", naravno priča ce morati biti na visokom nivou povezanosti te napeta da bi to sve funkcioniralo i imalo nekog smisla jel..

  • Chaos777

    10.11.2012 - 12:07

    A jel ce Indira da bude na naslovnoj strani i pesma na Francuskom?

  • RedEy3

    10.11.2012 - 13:12

    Znam da sam među rijetkima, ali ove vjesti ( osim veličine mape ) me nisu posebno razveselile. Ne sviđa mi se što su u igri 3 lika od kojih svaki djeluje toliko stereotipan da je to bolno ( čak i sleeping dogs ima zanimljivijeg glavnog lika ). Bolje da su se fokusirali na 1, ali zanimljivog i po mogucnosti, ne narkomana ili bivšeg mafijaša sa ženom sponzorušom. Također je žalosno što uspoređuju ovo s san andreasom a opet nema tetoviranja, šišanja i bildanja koje su bile glavne osobine ''rpg-a'' u andreasu. Puno je sličnije GTA IV, koji se meni ni najmanje nije svidio. Naravno, to je moje mišljenje, dat ću mu šansu preko nadolazećih trailera ili vijesti, ali za sada je 'no-buy' od mene.

  • xPh4rIm

    10.11.2012 - 13:16

    Volio bi vidjet CJ-a ili nest slicno . On mi je definitivno no.1 lik

    • RedEy3

      @xPh4rIm, 10.11.2012 - 13:31

      +1

    • Lilo

      @xPh4rIm, 11.11.2012 - 23:23

      +1

  • buby8992

    10.11.2012 - 17:42

    Uopće ne sumnjam u to da će GTA V biti odlična igra koja će postaviti neke nove standarde po kojima će se druge igre ravnati godinama kao što je bio slučaj sa svakim novim GTA-om. Rockstar jednostavno nema dostojne konkurencije (barem na zapadu) što se tiče budžeta, produkcijskih vrijednosti, razvojnog vremena igri i sl. Samo se nadam da će ovaj puta više pažnje posvetiti PC verziji igre, tako da ne moram nabavljati PS3 da ga mogu igrati, no s obzirom na sjajan posao koji su uradili sa Max Payne 3 mislim da nema razloga za zabrinutost. Rockstar, Bioware i CD Project Red su najbolji zapadni developeri koji jednostavno nameju konkurenciju unutar svojih žanrova i šire.

  • Captain Crash

    10.11.2012 - 22:44

    ma zna rockstar napravit kvalitetnu igru

  • henokdot

    12.11.2012 - 03:31

    S*anje od igre mogli su stavit jednog ženskog lika, a ne tri geja da ih cijelo vrijeme gledam u *uzicu. A za priču me boli uho, jer nikad me priča nije zanimala. Ako mislim gledat neku priču onda radije pogledam neki dobar film.

    • Kralj bizmisa

      @henokdot, 12.11.2012 - 15:50

      Sranje od igre ha?Ajde se kokni!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?