HCL.HR

Hrvatska igra The Red Solstice ponovno je besplatna za preuzimanje

Petra Rukav 08.02.2018.   •   3 komentara


Zagrebački tim Ironward zna da ćete za Valentinovo biti sami pa vam ponovno nudi besplatnu kopiju svoje The Red Solstice igre iz 2015. godine.

red-solstice-besplatno

Sredinom prošloga mjeseca, hrvatski studio Ironward nudio je besplatne kopije svoje The Red Solstice igre na Humble Bundleu u sklopu zimskih sniženja. No, budući da se bliži Valentinovo, a vi ste slučajno propustili tadašnju ponudu, kooperativan hibrid znanstveno-fantastične strategije i RPG-a ponovno se dijeli za badava.

The Red Solstice opisan je kao taktička kooperativna igra preživljavanja mračnog sci-fi settinga za osam igrača. Godina je 2280., a posljednji preživjeli ljudi s uništenog planeta Zemlje u potrazi su za novim domom te smatraju da su istog pronašli na crvenom planetu. Međutim, stanovnicima Marsa takav razvoj događaja nimalo se ne sviđa stoga izbija rat između svemirskih marinaca i neprijateljski nastrojenih vanzemaljaca.

Besplatnu kopiju The Red Solsticea možete preuzeti na Steamu unutar 48 sati, a jednom kada je dodate u kolekciju videoigara vezana je uz vaš račun zauvijek.

Komentari (3)

  • bert_raccoon

    08.02.2018 - 19:41

    Igra nije nešto, ali probajte, možda se vama svidi.

  • GAMEmaher

    08.02.2018 - 20:05

    Kad će Origin više neku AAA dat on the house… bili su krenuli super sad zaglavili mjesecima s plants vs zombie što već bili dali. Kriza zbog loot mikrotransakcija 🙂

    • Nessly

      @GAMEmaher, 09.02.2018 - 15:13

      Smišljaju taktiku kako naplatiti besplatan giveaway

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?