HCL.HR

Hrvatski Aion community

Igor Belan 01.11.2009.   •   0 komentara


Predstavljamo vam prvi i jedini domaći Aion community – gamerski portal i forum posvećen nedavno izašloj MMO igri Aion koja svakim danom postaje sve popularnija, kako u svijetu tako i kod nas.

Nakon što smo vam jučer predstavili Battlefield community, danas imamo čast predstaviti još jedan odličan portal prilagođen samo jednoj igri. Radi se o portalu Aioncroatia, posvećenom nedavno izašlom i veoma popularnom MMORPG-u Aion. Aion je kvalitetan MMO naslov, koji je digao dosta prašine sa svojom kvalitetnom grafikom te zanimljivim elementima letenja i malo drugačijeg PvP-a, u koji je uz dvije ljudski kontrolirane strane uključena i treća, kompjuterski kontrolirana ( tzv. PvPvE koncept ). Izlazak igre je prošao veoma glatko, a sama igra je veoma ispolirana.

Iako je Aion na korejskom tržištu vani već godinu dana, na naše je stigo tek nedavno. Posljednjih godinu dana vršena je “westernizacija”, odnosno prilagodba igre našem području, što je popraćeno brojnim closed i open beta eventima. Aioncroatia portal je od početka beta evenata aktivan, voditelji communitya prate sve vezano za Aion i izvješćuju domaću javnost, a imaju i aktivan forum sa tristotinjak korisnika. Od nedavno su krenuli sa nagradnim igrama u suradnji sa samim kreatorima igre NCsoftom, a kako čujemo, biti će ih još tijekom godine. Isto tako, kako igra evoluira, tako će i stranica. Ako vas imalo zanima Aion ili već igrate ovu igru, kliknite na link ispod te posjetite i registrirajte se na ovaj domaći community.

LINK: Aioncroatia

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?