HCL.HR

Hrvatski JellyFame izbacio iOS i Mac puzzle igru Ozzle

Renato Pedišić 23.11.2012.   •   0 komentara


Mladi zagrebački studio za videoigre upravo je izbacio novu puzzle igru na iOS i Mac tržište, a u njoj ćete uživati u zagonetkama koje podsjećaju na Rubikovu kocku.

Mladi zagrebački studio sastavljen od trojice entuzijasta, Valentina Solina, Vedrane Perhoc i Vladimira Manzina, upravo je napravio svoju prvu igru za iOS uređaje i Mac računala imena Ozzle, koja se opisuje kao zabavna i izazovna koliko i zarazna. Naši će čitatelji s prebivalištem u Zagrebu možda prepoznati ime Valentina Soline, čovjeka također zaslužnog za vrlo popularnu aplikaciju iZet koja je spasila nebrojeno mnogo osoba od plavih uniforma tramvajskog zakona.

Što se tiče same igre, Ozzle je čistokrvna mozgalica u kojoj je cilj igrača složiti kuglice tako da formiraju zadani uzorak pomičući ih po kružnim ili ravnim linijama. Ako mislite da je taj zadatak odveć jednostavan grdno se varate jer igra zapravo zahtjeva mnogo promišljanja. Ozzle će vas odmah dočekati s 60 izazovnih i raznobojnih levela, pet postavki težine, a pružit će vam oko 6 i pol sati zabave.

Ako igru želite besplatno probati, to možete napraviti na službenoj stranici JellyFamea koja uz to obiluje i mnoštvom zanimljivih informacija o samoj igri i o njenom proizvodnom procesu. Ozzle i na Mac AppStoreu i na iOS AppStoreu košta podjednako – 0.99$. Uz ovu vijest ćemo vam ostaviti i promotivni trailer igre koji bi vas trebao upoznati s osnovama gameplaya, ali i zagrijati za kupnju ovog hrvatskog proizvoda.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?