HCL.HR

Hrvatski tim pobijedio u siječanjskom finalu Go4LoL Balkansa

Igor Belan 06.02.2015.   •   2 komentara


Go4LoL Balkans serija kupova za prvi mjesec privedena je kraju velikim mjesečnim finalom, a pobjedu je odnio hrvatski tim ACERTAS GAMING.

Nakon četiri kvalifikacijska Go4LoL Balkans kupa u 1. mjesecu, prije par dana održano je i veliko mjesečno finale za siječanj. U konkurenciji 16 najboljih balkanskih timova koji su se kvalificirali za finale, najboljima su se pokazali momci iz tima ACERTAS GAMING iz Hrvatske. Baš kao i u kvalifikacijskim kupovima, nagradu od 250€ u Riot Pointsima podijelila su prva četiri mjesta:

1. mjesto (5×20€ u Riot Pointsima) – ACERTAS GAMING (Hrvatska) 2. mjesto (5×15€ u Riot Pointsima) – Shojke Rugalice (Hrvatska)
3. mjesto (5×10€ u Riot Pointsima) – Nether eSports.LoL(Srbija)
4. mjesto (5×5€ u Riot Pointsima) – Croatian Feeding Team (Hrvatska)

Za detaljniji pogled na svih 16 balkanskih timova koji su sudjelovali u mjesečnom finalu te ishode svih mečeva, samo kliknite ovdje.

Isti format Go4LoL Balkans natjecanja s četiri kvalifikacijska kupa i mjesečnom završnicom nastavit će se i kroz 2. mjesec.

Za one koji ne znaju, radi se o seriji turnira u League of Legendsu koje naša ekipa organizira kroz ESL, a koji su otvoreni za sve igrače iz zemalja Balkans regije na ESL-u. Svaki mjesec organiziramo se četiri takva turnira, svaki sa 250 eura u RP nagradama, a sve završava velikim mjesečnim finalom u kojem sudjeluju timovi koji su završili na prva četiri mjesta u tjednim kupovima.

Prvi tjedni (kvalifikacijski) kup za 2. mjesec počinje već sutra.

Komentari (2)

  • Zargabaath

    06.02.2015 - 10:15

    pozz dali postoji negdje da se gleda snimka ?

    • Ementaler

      @Zargabaath, 06.02.2015 - 10:21

      Trenutno za ovo nema još objavljene snimke, ali nadamo se nešto objaviti uskoro.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?