HCL.HR

Human Element stiže na PC, PS4 i XBO, koristi CryEngine

nebel 22.03.2014.   •   2 komentara


Ambiciozni projekt bivšeg Infinty Wardovca i njegovog tima Robotoki koristit će CryEngine pokretač, a suprotno prvim najavama – neće dobiti izdanje za Ouya konzolu.

Prije otprilike dvije godine bivši zaposlenik Infinity Warda Robert Bowling osnovao je nezavisni studio pod nazivom Robotoki te ubrzo najavio svoj prvi projekt. Human Element najavljen je kao još jedan predstavnik zombie survival (pod)žanra, a tada nam je zagolicao maštu jer je spomenut kao projekt za konzole iduće generacije (koje tada još nisu bile ni najavljene). Između ostalog, igra je trebala dobiti i svojevrsni prequel ekskluzivan za Ouya platformu, koja se prije dvije godine također činila kao obećavajuća stvar.

Međutim, danas je potvrđeno kako od tog prequela na kraju neće biti ništa te da je tim sve napore i radnu snagu prebacio na glavni projekt koji je u planu za studeni 2015. – prvo u izdanju za PC, a potom i za PlayStation 4 te Xbox One konzole. U razvoju je još i verzija za mobilne uređaje, no jasno je da će to biti sasvim zasebna igra.

Ove informacije nisu baš nešto što i sami nismo mogli zaključiti, ali povod ove vijesti zapravo je najava da igru pokreće CryEngine pokretač, sasvim izgledno najnovije verzije. U Robotokiju navode kako je taj pokretač savršeno pogođen za ideju Human Elementa jer im omogućava lako kreiranje otvorenog svijeta i vizualnu kvalitetu kakvu igrači očekuju od jedne igre s pogledom iz prvog lica. Mi se nadamo da je stvarno tako i da nas napokon očekuje nešto originalnija igra sa zombijima.

Komentari (2)

  • Aves

    22.03.2014 - 13:22

    Nadam se da će stvarno biti zombie survival igra sljedeće generacije. Koliko god volim taj setting (moj najdraži), igre postaju sve repetitivnije…

  • amir555bihac

    23.03.2014 - 19:26

    Na CryEnginu igra bi trebala biti dobra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?