HCL.HR

Humble Bundle i Awesome Games Done Quick 2015 predstavili novi bundle

Stjepan Fikter 05.01.2015.   •   0 komentara


Jučer su neki od najboljih speedrunera počeli s pokazivanjem svojih vještina u humanitarne svrhe, a njima se je pridružio i Humble Bundle s novom skupinom igara.

Ako ste slučajno preskočili vijest o početku Awesome Games Done Quicka 2015, sve što trebate znati je da se radi o Twitch streamu brzinskog prelaženja igara, a sve donacije idu u humanitarne svrhe. Budući da i Humble Bundle od svojih početaka također sudjeluje u humanitarnim davanjima, udružili su se s AGDQ ekipom i predstavili novi bundle.

Princip za kupiti igre odnosno donirati u humanitarne svrhe, ostao je isti – svi koji plate koliko žele dobit će Duke Nukem 3D: Megaton Edition, Shadow Warrior Classic Redux, Oddworld: Abe’s Oddysee i Volgarr the Viking. Za šest ili više dolara dodatno se dobije Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut, SpeedRunners (Early Access) te SpeedRunners – YouTuber Packs 1 & 2 uz mjesečnu Twitch Turbo pretplatu. Oni koji dublje posegnu u džep te izdvoje 10 i više dolara bit će nagrađeni još s Escape Goat 2 i tromjesečnom XSplit Premium pretplatom. I ovaj put su pripremljene dodatne stvari u obliku fizičkih soundtrackova te dvije majice za koje je potrebno izdvojiti 30 dolara.

Uz donacije putem Twitcha, Humble Bundlea i drugih inicijativa, Awesome Games Done Quick već su prikupili preko 180,000 dolara za Prevent Cancer zakladu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?