HCL.HR

Humble Monthly Bundle čini se kao dobra prilika za jeftine igre

Stjepan Fikter 10.11.2015.   •   2 komentara


Predstavljen prošlog mjeseca, program koji se bazira na plaćanju pretplate od 12 dolara za prvo izdanje ponudio je uistinu šaroliku paletu igara.

Humble Bundle ekipa već nas godinama hrani s jeftinim naslovima kroz njihovu šaroliku ponudu “poniznih” paketa. Prošlog mjeseca su otišli korak dalje pa su predstavili Humble Monthly Bundle pretplatu gdje pretplatnici za 12 dolara mjesečno dobiju različite igre, od skrivenih hitova do klasika.

Svi koji su se bili pretplatili za prvi mjesec usluge, prije nekoliko dana dobili su svoj prvi paket igara gdje se nalaze: Saints Row 4, Besiege, Valkyria Chronicles, Lethal League, Sanctuary RPG, Towerfall: Ascension i Legend of Grimrock 2.

No ono što je posebno interesantno kod ove ponude je to što se pretplata može otkazati bilo kada pa nitko nije obavezan biti duže vrijeme korisnike usluge. Uz to, svi naslovi koji se dobiju tijekom trajanja pretplate ostaju zauvijek kod korisnika čak i kada se pretplata prestane plaćati.

Zainteresirani za Humble Monthly Bundle mogu se pretplatiti za sljedeći paket igara koji stiže 04.12. s time da će im već sada biti otključan Towerfall: Ascension.

Komentari (2)

  • Hrv4tin4

    10.11.2015 - 11:25

    Dobra fora za ljude koji su tek počeli kupovati igre. Igre koje me zanimaju iz ovog bundlea već imam, a ostatak ne bih niti igrao. Ipak mi je draži weekly bundle.

    • pesek32

      @Hrv4tin4, 10.11.2015 - 14:37

      Točno tako. Od igara koje su se dobile za prvi mjesec jedino me zanimaju SR4 i Besiege, a SR4 već imam. Da nabavljam ovo dobio mi možda samo jednu igru koju nemam i koja me zanima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?