HCL.HR

Humble Mozilla Bundle donosi igranje bez instalacije, neovisno o operativnom sustavu

ToxarE 15.10.2014.   •   1 komentara


Novi paket indie naslova u Humble Bundle virtualnom dućanu ovoga puta ima neobičan zaplet – igre ne morate aktivirati, instalirati niti se brinuti gdje i kako ih pokrenuti.

Novi Humble Bundle paket igara nešto je drugačiji nego inače. Naime, trenutne igre u ponudi (a to su Super Hexagon, Aaaaa! For the Awesome, Osmos, Zen Bound 2, Dustforce DX te dodatno Voxatron, FTL i Democracy 3) možete zaigrati u svom Internet pregledniku – bez aktiviranja, instalacije i potpuno neovisno jeste li na Windowsima, Linuxu ili OS X-u.

Stvar funkcionira jednostavno – igre i dalje skidate, ne streama ih se, performanse su jednake kao i u „pravoj stvari“. Naravno, na ovaj način sprema se i sav napredak u igrama, a njih možete pokretati brzo i lako jednostavnim klikom na link koji možete sačuvati u favoritima i sl.

U Humble Bundleu navode kako je ovo izvrstan početak nečega novoga. U budućnosti bi na ovaj način mogli vrtjeti i zahtjevne igre – mogli bismo ih pokretati prije nego se u potpunosti preuzmu u pozadini te se na povezivati s drugima u multiplayeru jednostavnim dijeljenjem linkova. A to bi isto tako značilo da bi multiplayer zajednicu tvorili igrači na Windowsima, Linuxu i Mac-u.

Kako funkcionira Humble Bundleov novi model, možete besplatno provjeriti na službenoj stranici.

Komentari (1)

  • Hamza15

    15.10.2014 - 15:42

    Nije lose 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?