HCL.HR

Požurite i nabavite odlične HyperX Cloud II gaming slušalice po akcijskoj cijeni

sponzorirani članak 11.09.2017.   •   Tehnologija


Fantastične HyperX Cloud II gaming slušalice koje će značajno poboljšati vaše gaming iskustvo bilo da se igrate na PC-ju ili konzoli, još samo par dana možete nabaviti po odličnoj akcijskoj cijeni u Linksu.

hyper-x-cloud-ii-links-akcija

Ako tražite novi gaming headset koji je fokusiran na udobnost i pružanje iznimnog zvučnog doživljaja u igrama, već ste vjerojatno negdje na bespućima interneta nabasali na HyperX Cloud II. Riječ je o headsetu koji slovi za best buy u svom cjenovnom rangu po mnogim kritičarima i korisnicima, a sada ga možete nabaviti po odličnoj, akcijskoj cijeni u Linksu.

Umjesto 729kn koliko inače košta, HyperX Cloud II headset do 15.09. možete nabaviti za svega 549kn – samo kliknite ovdje i provjerite ponudu. Napominjemo još jednom za one što prebrzo čitaju – akcija neće biti dostupna zauvijek pa nakon 15.09. očekujte da ćete isti headset platiti skuplje.

Kao što ćete vidjeti na webshopu Linksa, na ponudi su crno-crveni i sivi model, no koji god izabrali dobit ćete istu hvaljenu kvalitetu zvuka (ponajbolju u klasi) kroz masivne 53-milimetarske zvučnike koji pružaju podršku za 7.1 surround zvuk uz USB zvučnu karticu koja dolazi uz headset, a kojom ujedno kontrolirate funkcije poput glasnoće i utišavanja mikrofona. Spomenuta 7.1 surround fora je dostupna samo na PC ili Mac računalima, ali ovaj headset radit će bez problema i na PS4 ili Xbox One konzolama. U paketu zapravo dolaze i upute kako najbolje podesiti sve za igranje na konzolama, odnosno PC-ju, a usput dobijete i malu torbicu za nošenje, kao i dodatni set jastuka za uši od pliša, ako takav materijal preferirate u odnosu na kožne jastučiće koji su na headsetu po defaultu.

Mikrofon je također odličan za multiplayer komunikaciju, a spomenuta USB kartica ga čini još boljim pružajući aktivno smanjenje pozadinskih šumova i jeke, što znači da će vaši suigrači jasnije čuti vaš glas. Zvučna kartica također može detektirati i osluškivati glasnoću glasa vaših suigrača i po potrebi je pojačavati ako zvuk iz same igre postane preglasan.

Sve u svemu, nismo prvi koje će vam toplo preporučiti ovaj headset za gaming, a po ovoj akcijskoj cijeni tu zaista nemate što razmišljati.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?