HCL.HR

I Am Bread izlazi iz Early Accessa

Igor Belan 06.04.2015.   •   2 komentara


Ovog tjedna igra o emotivnom putovanju jednog komada kruha od stola do tostera procvjetat će kao cjelovita igra nakon nekoliko mjeseci u Steam Early Accessu. Jeste pogledali naš video komentar?

Razvojni tim Bossa Studios najavio je kako će I Am Bread, njihova nadasve dubokoumna igra o komadu kruha izaći iz Steam Early Accessa kasnije tijekom ovog tjedna.

Točnije, dogodit će se to 9. travnja, a prvih tjedan dana biti će dostupna po 25% nižoj cijeni, odnosno 12.99 eura. Oni koji su uživali u toj emotivnoj avanturi komada kruha kroz Steam Early Access, par dana prije službenog izlaska dobit će završno ažuriranje koje će kompletirati priču i dodatno ispolirati cijelu stvar.

Baš poput mnogih od vas, ni mi nismo mogli odoljeti ideji da kontroliramo komad kruha po kuhinji, dnevnom boravku i toaletu, pa smo igru isprobali i prokomentirali čim je izašla kroz Early Access program prošle godine. Pogledajte kako je izgledala naša avantura s kruhom u kuhinji kroz ovaj video u 60 FPS-a koji od nedavno broji više od 50 000 pogleda.

Komentari (2)

  • KiX777

    06.04.2015 - 20:30

    Igore, stvarno uživam u tvojim videima, kada bi mogao novi video Stranded Deep-a online?

  • Mr.Beanbastic

    07.04.2015 - 11:21

    Da zbilja, bas sam htio pohvaliti Igora za fenomenalno "komentiranje" videa i pitati: Hoce li doci jos videa za I am bread kada igra izađe u potpunosti??? 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?