HCL.HR

Idućeg tjedna s mačjim šapama uništavamo stvari u Catlateral Damageu

Stjepan Fikter 20.05.2015.   •   1 komentara


Mačji simulator Catlateral Damage od 27. svibnja omogućit će nam ono što smo oduvijek željeli od života – gurati stvari s rubova polica i drugog namještaja te gledati kako se razbijaju.

Nakon koza i kruha, stižu nam mačke. Mačji simulator iz prvoga lica Catlateral Damage bit će dostupan 27. svibnja za PC s time da je verzija i za Ouyu u izradi. Princip igre je sasvim jednostavan – u ulozi znatiželjne mačke moramo sa šapicama rušiti što više stvari s polica kada vlasnik nije u kući. Realno, tko barem jednom nije poželio razbiti novi LCD TV… u ulozi mačke?

Da nam brzo ne dosadi kontrolirati virtualne šapice, leveli će svaki put drugačije izgledati zbog proceduralne generacije, a tu su i dodatne stvari za skupljanje kao i različiti power-upovi koji poboljšavaju mačje vještine. Osim toga, moći ćemo i otključavati različite mačke koje će se razlikovati po dostupnim vještinama, što bi nas trebalo dodatno zainteresirati za rušenje stvari po kući.

Catlateral Damage je inače započeo život na 7DFPS game jamu gdje je developer Chris Chung napravio prvobitni koncept, da bi igra zatim postala Kickstarter uspješnica i time prikupila financije za kreiranje komercijalnog proizvoda. Genijalnu reklamu za igru pogledajte ispod.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?