HCL.HR

Igra preživljavanja Fade to Silence spušta temperaturu ispod ništice

Zoran Žalac 08.12.2017.   •   5 komentara


Još ove zime stiže nam zimska avantura preživljavanja u igri Fade to Silence koja donosi neke zanimljive ideje u survival žanr.

fade-to-silence

Ako mislite da su survival naslovi u post-apokaliptičnim svjetovima izašli iz mode, možda ste u pravu, ali s vama se ne slaže izdavačka kuća THQ Nordic. Naime, oni su upravo najavili jednu takvu igru, zvanu Fade to Silence. No, za razliku od većine igara koje su predstavljene na Game Awardsu, ova izlazi još ove godine. Doduše, 14. 12. slijedi nam tek Early Access verzija iste.

Premisa je poznata – u hladnom okruženju skupljate resurse i pokušavate održati tjelesnu temperaturu tek toliko da možete reći kako ste živi. Igrate u ulozi Asha (ne onog koji trenira Pokemone) te upravljate skloništem tražeći preživjele. Na raspolaganju će nam biti mapa veličine osam kvadratnih kilometara, a po njoj ćemo moći voziti i sanjke.

Fade to Silence posebno se diči dinamičnim sustavom vremenskih uvjeta koji predstavljaju i najveću prijetnju i najboljeg pomagača u preživljavanju. Ako znate čitati promjene vremena, znat ćete i koliko daleko možete ići prije nego postanete santa ledena. Također, snijeg u ovoj igri neće biti samo snijeg, već i pokazatelj gdje se isplati loviti, jer će tragovi u snijegu otkrivati aktivna boravišta životinja.

Komentari (5)

  • Duanador

    08.12.2017 - 17:34

    super je ovo. Oprobat cu se sigurno.

  • antrax83

    08.12.2017 - 19:11

    Vidjet cemo, The long dark je postavio visoko letvicu

  • goldfinger

    09.12.2017 - 16:23

    Zanimljivo,onako na prvu….

  • Sentiel FH-016

    09.12.2017 - 16:36

    Izgleda dobro

  • funky0308

    10.12.2017 - 10:58

    Taman sam htio reci da imam survival u Divisionu koji je slican ali ocito nije. Ja stvarno ne znam kako i kada cu to sve igrati ali stvarno mi ovo zvuci kao nesto sto bi volio barem malo igrati. Tko je za da pisemo peticiju da dan traje 50ak sati? 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?