HCL.HR

Igrač World of Warcrafta “otplesao” do stotog levela

Luka Pleša 05.04.2016.   •   4 komentara


Koristeći ništa osim svojih nogu i dance pad kontrolera, popularni Twitch streamer Rudeisam uspio je doseći maksimalni level u World of Warcraftu. Evo kako je to izgledalo.

WOW-dance-pad-rudeism

Doći do stotog levela u World of Warcraftu nije beznačajno postignuće, no doći do istog uspjeha koristeći samo noge je potpuno druga priča. Popularni Twitch streamer Rudeisam odlučio je pokušati upravo to uz pomoć dance pad kontrolera originalno namijenjenog za igru Dance Dance Revolution. I uspio je! Naravno, cijeli proces je uživo prenosio svojim gledateljima na Twitch kanalu, a da bi dosegao stoti level trebalo mu je čak pet i pol dana in-game vremena, dok mu je za samo zadnja tri levela trebalo više od sedam stvarnih sati.

Ovo mu nije prvi put da je koristio neuobičajene kontrolere u igrama za koje oni nisu predviđeni. Na svom Twitch kanalu navodi da je, između ostalog, prešao Superhot također s dance padom, Mirror’s Edge s igraćim volanom te Counter-Strike: Global Offensive i Rocket League s igraćom gitarom. Trenutno igra Undertale Genocide s dance padom i Surgeon Simulator 2013 s igraćom gitarom, s kojom u bliskoj budućnosti također namjerava odigrati i Portal 2. Lud čovjek.

Evo i snimke posljednjih sedam sati tog eventa koji je jednostavno nazvao Dancecraft.

Ako vas zanimaju takve stvari, ovog neobičnog streamera možete pratiti u ranim jutarnjim satima na Twitchu, odnosno srijedom i četvrtkom od 8:30 i subotom od 5:30.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Alum

    05.04.2016 - 20:56

    Vjerovatno je napravio najkorisniju stvar nakon izuma penicilina! Svaka mu čast! Sada je mega popularan i doprinjeo čovječanstvu, više nego je Tesal ikada mogao sanjati. Pitam se tko je gledao tih 7 sati hahahah XD A Bože svašta vi stavite na HCL.

  • Alum

    05.04.2016 - 20:56

    Tesla*

  • NomadCro

    06.04.2016 - 00:42

    Alum, komentar ti je totale za qrca, al ono baš… o čem bi ti da se posta na gaming portalu? O izbjegličkoj krizi? O ph vrijednosti urina ili pak o tome kako su mravi jedna jako organizirana sredina?

    • Dom3gaming

      @NomadCro, 10.04.2016 - 07:55

      Dobru si mu pljusku dao.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?