HCL.HR

Igrajte Desert Operations i osvojite 5000 dolara!

Igor Belan 10.03.2011.   •   1 komentara


Besplatni Desert Operations je nedavno proglašen najboljom klasičnom browser based igrom, a danas vam predstavljamo veliku Bitku Prvaka zbog koje se definitivno isplati isprobati ovu vojnu strategiju.

Prije par dana igrači su odabrali – Desert Operations dobio je titulu najbolje klasične browser-based igre na tržištu! Čak 24 000 glasova otišlo je u smjeru Desert Operationsa, besplatne igre koju igraju tisuće igrača iz Hrvatske i okolice, ali i iz cijeloga svijeta. Ova vojna strategija smješta igrača u ulogu vladara male zamlje koja se razvija skupljajući resurse, izgradnjom vojnih i civilnih objekata, razvijanjem vojne sile, velikim bitkama, sklapanjem saveza sa drugim igračima i mnogim drugim elementima koji čine srž igrina gameplaya.

Najbolje od svega – besplatna je! Uostalom, riječ je o browser-based igri, u kojoj možete (ali ne morate) platiti neke dodatne pogodnosti ako to baš poželite. No ono zbog čega vam danas skrećemo pažnju na ovu igru je takozvana Bitka Prvaka Desert Operationsa u kojoj možete osvojiti do 5000 američkih dolara! Još ju niste zaigrali? Evo dobrog razloga da igru isprobate – jednostavno se registrirajte i igrajte u browseru.

Komentari (1)

  • eXcentrik

    10.03.2011 - 15:05

    travian ovo pwna samo tako

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?