HCL.HR

Igrajte The Elders Scrolls Online i osvojite milijun dolara

Juraj Bevandić 05.12.2015.   •   10 komentara


Jednom će sretniku igranje The Elder Scrolls Onlinea biti možda najbolja odluka u životu koju je donio. Svi koji se prijave i igraju igru do sredine siječnja ulaze u bubanj za osvajanje milijun dolara.

Ekipa u Bethesdi očito je još uvijek pod utjecajem silnog šampanjca kojim su slavili dobre rezultate prodaje Fallouta 4, jer su u tom svom mamurluku odlučili podijeliti sreću sa svima i to u obliku nagradnog fonda od milijun dolara. Nije da ne pokušavaju već na najraznije načine privući igrače svom The Elder Scrolls Onlineu, ali ovo bi mogao biti najveći poticaj do sada.

Na ovogodišnjem The Game Awardsu najavljeno je da će jedan sretni igrač njihovog MMORPG-a TES Online dobiti nagradu od milijun dolara – pravih, američkih, slobodnih dolara. Uz njega će još tisuću nešto manjih sretnika podijeliti tri milijuna kruna igrine valute, tj. dobit će po 3000 krunica svaki. Jedino što svi oni moraju napraviti je ispuniti formular na službenoj stranici i onda se logirati i igrati barem jednom između 3. i 10. siječnja, a dobitnici će biti nasumično izabrani prvog dana idućeg mjeseca.

To se čini kao jedan od bezbolnijih pokušaja izlaska iz krize, barem što se igrača tiče, ali ujedno i kao jedan od otvorenijih i iskrenijih pokušaja kupnje igrača i popularnosti. Rekli bismo Bethesdi sram vas bilo, samo kad nam ne bi tih milijun dolara zvučalo tako privlačno.

Igrate li vi TES Online? Može li vas jedna ovakva lutrija privući?

Komentari (10)

  • bartul_9

    05.12.2015 - 16:34

    Okusacu srecu !!

  • ellinor

    05.12.2015 - 18:14

    Mogli ste postaviti link na formular.

  • gola_sam

    05.12.2015 - 19:48

    jadno

  • ZhatCRO96

    05.12.2015 - 20:28

    mislin da je nagradna igra ogranicena na samo neke zemlje

  • ZhatCRO96

    05.12.2015 - 20:34

    Bez obzira na ovu "nagradnu igru" moze li mi neko odgovorit jeli se isplati uzimat igru sad kad vise nije na mjesecnoj preplati, veliki sam fan TES igara i svijeta, igrao sam betu samo pocetak i izgledala je zanimljivom, trazin odgovor od nekoga tko je ulozio barem 50 sati u igru pa da moze dati argumentiran odgovor.

    • Vailent

      @ZhatCRO96, 06.12.2015 - 03:07

      Ne isplati se kupovat! ima boljih igrica koje su free to play GuildWars2 Vindictus,Neverwinter,samo što The Elder ima pogled iz prvog lica al jbo to što se mene tiče,to ti je moje mišljenje.Nemoj mislit da sam igrač koji gleda samo F2P kupujem igre naravno,al dobro pogledam igru i razmislim dal da je kupim,pogledaj nekoliko dugih gameplaya The Eldera i procjeni

    • Czar

      @ZhatCRO96, 06.12.2015 - 10:50

      To ćeš morati sam odlučiti. Ako ti ja kažem da je meni igra bez veze, ne znači da se tebi nemora svidjeti.
      Jedino ako uzimaš mmorpg, trebaš uložiti neko vrijeme u njega, uglavnom kod takvih igara pravo igranje počinje na max levelu a levelanje je barem prvi put kod gotovo svake igre ovog tipa više manje OK.

    • departed1983

      @ZhatCRO96, 06.12.2015 - 13:46

      AKo si fan TESa, isplati. Ne moras se ni baviti tim MMO dijelom igre. Imas milion kvestova i ogroman prostor za istraziti…. Nije to nivo Skyrima, ali je opet dobro. Igru mozes sad odma kupiti za 20 eura, ili sacekaj malo neki winter sale na GMGu. Ja sam kupio kod njih na summer saleu za 13 dolara, tako da ce vjerovatno ponovo da bude po istoj cijeni. Odigrao sam preko 300 sati i tih 13 dolara se itekako isplatilo. Odustao sam od igre jer mi taj njihov MMO koncept ima manjkavosti i stvari koje mi se ne svidjaju. Ali za ljubitelja ES svijeta, u nedostatku nove igre, i ovo nije lose ako se dobije po nekoj solidnoj cijeni.

    • Czar

      @ZhatCRO96, 06.12.2015 - 14:48

      U svakom slučaju ako mu to nešto znači, kad staviš kursor na palac na Steamu, pokazuje 76% pozitivnih reviewa pa teško da je toliki broj ljudi u krivu.
      Što se tiče cijene koja je na Steamu oko 50 eur, ako bi u igru utukao 300+ sati kao ti, i po toj cijeni bi mu se isplatilo, jer danas imaš AAA naslova kao zadnji Halo po istoj cijeni a igru pređeš u 4 i po sata na normalnoj težini. :)))

    • departed1983

      @ZhatCRO96, 06.12.2015 - 17:08

      Ja sam bas bio besposlen :D, a bavio sam se i MMO dijelom igre pa sam tako zakljucio da ima manjkavosti i da mi se i ne svidja.
      Nemam konzolu ali valjda taj Halo ima neki MP pa i to treba racunati, ali definitivno sam misljenja da SP igre ispod 15 sati sadrzaja ili treba da izumru ili da se prodaju po cijeni od 20-25 eura… jer sve preko je cista pljacka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?