HCL.HR

Igrali smo GT League – novu karijeru u Gran Turismo Sport

Zoran Žalac 02.01.2018.   •   9 komentara


Gran Turismo Sport nedavno je dobio značajno ažuriranje verzije 1.10 u sklopu koje je došla i klasična kampanja za jednoga igrača. Vrijedi li ju zaigrati?

GT-Sport-Mazda-RX-7-01-800x450

Ako ste vlasnik Gran Turismo Sporta onda već znate da je igra nedavno osvježena verzijom pod brojem 1.10 – dočekalo vas je pozamašno ažuriranje kojega niste mogli zaobići. Ako još niste vlasnik Gran Turismo Sporta – jer to “nije onaj stari GT”, možda će vas zanimati kakav je GT League, novi mod natjecanja namijenjen isključivo singleplayer komponenti. S tim na umu, mogli biste baciti pogled na našu prošlogodišnju recenziju igre. Naime, sada smo ju osvježili jednako kako što je GT Sport osvježio svoju ponudu modova.

Zaigrali smo GT League i dali svoj komentar o njemu u izdvojenom dijelu recenzije. Također smo prokomentirali i VR komponentu igre te ubacili dodatni uvid u ocjenu igre po našem novom sustavu vizualiziranja ocjene. Što mislimo o novom sadržaju Gran Turismo Sporta možete pročitati na ovoj poveznici.

 

Označeno sa: , , ,

Komentari (9)

  • baDarmageddoN

    02.01.2018 - 15:40

    Sve je OK ali premalo staza, malo limitirani MP…da nije tako dobra vožnja ne bi se isplatilo kupiti igru.

    • GAMEmaher

      @baDarmageddoN, 02.01.2018 - 16:53

      Da…vožnja je baš odlična. Nadam se izbace još dodatna sadržaja s vremenom i da ne ostane samo na ovome… Sad još ukidaju i GT 6 online namjerno da ekipu forsiraju na ps4 iako bi neki još samo i na ps3 vozili.

    • baDarmageddoN

      @GAMEmaher, 02.01.2018 - 17:01

      Da. Nije to slučajno. Vožnja sa volanom je stvarno vrh, nije upitno. Ali sadržaja je skroz malo. Premalo. ProC2 je kompletnija igra. Driveclub ima sva vozila osim formule koje bi htio. Da naprave igru sa proCovim sadržajem, Driveclubovim vozilima i GT vožnjom to bi bila najbolja trkača igra ikad. Ograničavanje online da mogu voziti tek nekoliko staza kompeticijski je mutavo. Kužim ovo za gT akademiju ali ja to ne želim. Da nema VRa ne bi mi kupio igru i meni ju samo to spašava. Cak niti fenomenalna vožnja ne bi me inače natjerala na kupnju a stvarno je fenomenalna. Nisam pro ili nešto ali osjećam se prirodno kada ju igram sa volanom. U ProC2 je možda malo preteško soasiti vozilo… A ovo sa gT6…jako nisko. Ali baš nisko

  • L3gi0naR

    02.01.2018 - 15:53

    I dalje se totalno ne isplati kupit Online fokusiran GT sa sramotno malim brojem staza i nikakvom GT karijerom te mizernim brojem auta.Nek se ugledaju na PC 2 po broju staza i Forzu 7 po broju automobila.Kaz je promašio totalnu komponentu onoga šta su Gran Turismo igre nekad predstavljale.Nakon ovog fijaska očekujem što prije pravu i kvalitetnu GT igru.

  • Marin Srdoc CRO

    02.01.2018 - 18:53

    Igra mi se svida igrao sam je ko prijatelja te jedana od boljih iz 2017 godine

  • pleto

    02.01.2018 - 19:17

    Ja kupio za 200 kn fizicku kopiju i zadovoljan sam, a jos igram s kontrolerom. Odigram malo protiv sina, pa bacim koju sp i onda koju online i meni super. Vožnja mi se toliko sviđa da svaku trecu utrku odgledam replay da vidim kako sam bajno odvozio ?.

  • darkness666

    02.01.2018 - 20:38

    ..nekad je gt bio pojam za voznje..al samo nekad..

  • Expert

    25.04.2018 - 16:37

    Jeste li čuli da u svijetu video igara postoji update.GT Sport je svakim updateom bolji.Uvjerljivo i bez konkurencije najbolja rasing igra

  • klanfa78

    11.07.2018 - 16:20

    Pozdrav !
    Dali neko zna kolika je potrosnja internet data za GT Sport ako bi PS4 delio sa mobilnom mrezom u “campaing modu” ?
    Hvala !

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?