HCL.HR

Igrate HS, CS:GO, WoT ili LoL? Prijavite se na nove Adria Open turnire!

Igor Belan 14.05.2015.   •   2 komentara


Ove subote i nedjelje organiziramo novu seriju online turnira na ESL-u pod imenom Adria Open. Prijavite se i osvojite neke lijepe nagrade bilo da igrate HS, LoL, WoT ili CSGO.

I ovog vikenda nastavljamo s organizacijom esports turnira na ESL-u za sve igrače iz Adria regije.

Iaku su za sada najaktivniji igrači iz Hrvatske, Srbije i BiH, naši Adria Open turniri otvoreni su i za igrače i timove iz Albanije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije. Svi ste pozvani da se prijavite i natječete, prijava je vrlo brza i totalno bezbolna, a najbolji igrači dobit će i neke vrijedne nagrade. Za LoL imamo brdo Riot Pointsa za podijeliti, za WoT dijelimo virtualno zlato, a tu su i ESL Premium računi za najbolje na Hearthstone dok će pored ESL Premiuma igrači CS:GO turnira imati priliku dohvatiti čak i novčanu nagradu.

Kao što smo rekli, svi turniri odvijaju se za vikend – u subotu i nedjelju. U subotu 16.05. ćemo održati turnire u World of Tanksu i League of Legendsu. Za prijavu i više informacija o početku tih turnira samo pratite sljedeće linkove:

LINK: Wot 3on3 Adria Open #2 – prijava i info LINK: LoL Adria Open #3 – prijava i info

Nedjelja 17.05. je rezervirana za preostale dvije igre – CS:GO i Hearthstone. Linkovi kloje vidite ispod vode vas do centralnih stranica za ta dva turnira na ESL-u, gdje se možete prijaviti za svaki od njih i saznati više o vremenu održavanja i pravilima:

LINK: CS:GO 5on5 Adria Open #2 – prijava i info LINK: Hearthstone Adria Open #3 – prijava i info

Komentari (2)

  • RokP

    15.05.2015 - 10:19

    Kada će biti Call of duty turniri???
    Nije bilo ništa još od Infogamera…

    • Ementaler

      @RokP, 16.05.2015 - 08:11

      Nije ti baš Call of Duty ovdje popularan na nekoj kompetitivnoj razini – bar ne noviji nastavci. Kompetitivna scena u CoD-u uglavnom živi u Americi i to na konzolama. Na Infogameru je bio turnir vjerojatno jer se poklapalo s izlaskom igre, pa je bila riječ čisto o promotivnom događaju – izuzev toga ovdje baš i nema smisla radit turnire u novijim CoD naslovima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?