HCL.HR

Igre i PS4 konzole na brutalnom Black Friday popustu

sponzorirani članak 21.11.2017.


Pazite ovo – PlayStation 4 Pro možete nabaviti za 800kn nižu cijenu, PlayStation VR nikad nije bio jeftiniji, a hrpa igara je na popustu do 50%. Evo detalja…

black-friday-sd-webhsop

Kako biste se stigli pripremiti za Dan D svjetskog konzumerizma, Sancta Domenica već je objavila popuste kakve vas očekuju na Black Friday ovog tjedna. Iako će s velikim popustom ponuditi i raznu IT opremu poput televizora, fotoaparata i mobitela, nama je najzanimljivija upravo gaming ponuda, a tu stvarno imate širok izbor atraktivnih proizvoda po zaista primamljivim cijenama.

Možda i najinteresantniji komad hardvera na popustu bit će PlayStation 4 Pro konzola koja će umjesto 3299kn koštati svega 2498,99 kn. To je 800kn uštede na konzoli koja je sposobna vrtjeti nativni i upscaleani 4K gaming sadržaj! No ako već imate PS4 konzolu i Pro verzija vam nije zanimljiva kao nadogradnja, mogli biste razmisliti o nabavci PlayStation VR-a, koji će na Black Friday u Sancti koštati 1599kn. Uz to, PSVR igre bit će na popustu više od 50% pa ćete neke od njih moći nabaviti za svega 149kn.

Što se igara tiče, neke Sony ekskluzive koje predstavljaju obaveznu gamersku lektiru ove godine bit će bitno snižene – igre poput Horizon Zero Dawn, Uncharted The Lost Legacy, Gran Turismo Sport i mnoge druge bit će na popustima višim od 50%. Na sniženju će biti i igre iz Ubisofta (uključujući i nove naslove poput South Parka i Assassin’s Creed Originsa), 2K Gamesa (NBA i WWE 2K), Electronic Artsa (Battlefield 1) i Bandai Namcoa (Project Cars 2, Tekken 7). To je samo dio cjelokupne ponude da vam pokušamo oslikati koliko će raznolikih gamerskih čudesa biti na popustu, ali svakako kliknite ovdje i provjerite cjelokupnu ponudu.

Još ćete na sve ovo dobiti dodatnih 20% popusta uz kupnju na Maestro i Master Card kartice putem SD webshopa u petak 24.11. ili na Sancta Domenica štandu Infogamer sajma u Zagrebu od 21. do 26.11.

Black Friday u Sancta Domenici kreće 24.11., a traje sve do 27.11., no neke akcije krenule su već sada, dok druge počinju već u četvrtak, zato bi zaista bilo najbolje da provjerite ovu posebnu stranicu na SD webshopu i proučite cijelu stvar detaljnije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?