HCL.HR

Indie fešta – dodane nove igre u Humble Bundle 8 i Indie Royale; krenuo Atomic Indie Bundle

Renato Pedišić 05.06.2013.   •   1 komentara


Ako ste se baš zaželjeli malo opustiti od jednoličnosti mainstream gaminga uz poneki indie hit, vrijeme za nabavku kvalitetnih nezavisnih naslova nikada nije bilo bolje.

Čovječe, kao da donedavnih sedam igara nije bilo dovoljno, ekipa iz Humble Bundlea u svoj je Humble Indie Bundle 8 ubacila još 4 odlične indie igre koje samo vas čekaju da ih kupite. One su redom: Tiny & Big in Grandpa’s Leftovers, Intrusion 2, English Country Tune, i Oil Rush. Ako ste već kupili ovaj paket po cijeni većoj od prosjeka, sve su ove igre već dodane na vaš račun, a ako to niste još uvijek napravili – nije kasno! Ponuda traje još nekakvih šest i pol dana, a prosječna cijena koju trebate premašiti ako želite ova četiri indie dragulja je 5.71 dolara. Jesmo li spomenuli da uza sve ovo dobivate i 10 digitalnih albuma s glazbom iz svih igara osim iz Hotline Miamia?

Druga odlična ponuda je ona Indie Royale ekipe koja je u svoj Hammerhead Bundle dodala igru Potatoman Seeks The Troof, glazbu iz naših Gas Guzzlersa i Nazi Zombie Army: Götterdämmerung, novelu smještenu u univerzum Rebellionove igre uz koju smo se odlično zabavili. Trenutni minimum za ovaj paket je 4.35 eura, a sama ponuda traje još narednih dva dana.

Atomic Indie Bundle je treći gost na našoj indie fešti i on nudi 12 standalone PC igara sa Steam kodovima. U paketu se nalaze:

Tropico Trilogy (računa se kao tri igre)
Section 8
The First Templar (specijalno izdanje)
Disciples 3: Resurrection
Insecticide
Space Chem
Dino D-Day
Dream Pinball 3D
Legendary
Imperium Romanum (gold izdanje)

Sve igre možete kupiti po cijeni od 3.27 funti (5 dolara) što je daleko ispod njihove prave tržište vrijednosti, a ponuda će potrajati još narednih 21 dan. Promotivni trailer ponude možete pogledati u nastavku.

Valja napomenuti i kako je The Humble Weekly Sale s Telltaleovim igrama aktivan još samo jedan dan, a sve o toj ponudi možete pročitati u našoj vijesti. Osim toga, nemojte propustiti pogledati ovu ponudu koja vam za 0.65 funti nudi igre Post Apocalyptic Mayhem, Robin Hood: The Legend of Sherwood, Pacific Storm i RIP Trilogy (tri igre).

Komentari (1)

  • MaliMicek

    06.06.2013 - 12:17

    Ovo "kvalitetnih" naslova je upitno. Jeftinjak je i jako pohvalno za kupit al Section 8 i Legendary su ono smeća, smeća od igara….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?