HCL.HR

Indie Games kanal stigao na PS Vitu

nebel 26.06.2013.   •   0 komentara


PlayStation Store u svojoj inačici za PS Vitu od danas sadrži Indie Games Channel po uzoru na sličan segment koji je u svibnju dodan na PlayStation 3.

Dok se Microsoft pravi gluh te ignorira kritike nezavisnih developera zbog politike koja ne dopušta objavljivanje download naslova na XBL-u bez izdavača; Sony s druge strane indie developerima daje sve više razloga da razvijaju igre za njihove platforme. Prvo su prošlog mjeseca predstavili zasebni kanal na PS Storeu za PS3, rezerviran za indie naslove, a sada su taj isti kanal prilagodili i PS Storeu na PlayStation Viti.

Igrači na Indie Games Channelu tako mogu naći vrlo dobru ponudu indie igara. Trenutno se ondje nalaze naslovi: Hotline Miami, Guacamelee!, Thomas Was Alone, Limbo, Sound Shapes, Retro City Rampage i Tales From Space: Mutant Blob Attacks. Toj će se postavi u dogledno vrijeme pridružiti Flower, Spelunky, Terraria i mnogi drugi.

Većini ovih igara udijelili smo jako dobre ocjene, stoga potražite njihove recenzije na našem portalu i provjerite što bi se isplatilo zaigrati u prijenosnom obliku. Također valja napomenuti da kupnjom dobrog dijela ovih igara dobivate dvije verzije istih pa ih možete igrati ili na Viti ili na PS3 konzoli ako ju posjedujete.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?