HCL.HR

Indie draguljčić Papers, Please dobiva filmsku verziju

Juraj Bevandić 30.05.2017.   •   4 komentara


Prije nekoliko godina nadali smo se da će dovoljno ljudi uočiti i zaigrati Papers, Please, a nismo ni sanjali da ćemo jednog dana vidjeti filmsku adaptaciju koja također dolazi iz nezavisne produkcije.

Papers Please film

U slučaju da se još ne osjećate staro podsjećamo vas da je Papers, Please izašla prije četiri godine. Ova indie miljenica igrača, ali i kritičara koji su joj posvetili vremena i recenzirali poput nas unatoč drugim većim naslovima je zaista bezvremensko i jedinstveno iskustvo koje ćemo uskoro moći doživjeti i u filmskom obliku.

Nažalost nije riječ o nekom velikom filmskom studiju koji je prepoznao potencijal settinga i priče, već se radi o nezavisnom dvojcu Nikiti i Liliyi Ordynskiy koje surađuju s developerom igre pri izradi kratkometražnog filma. Prve slike izgledaju obećavajuće, a developer Lucas Pope kaže da ima potpuno pouzdanje u kvalitetu i viziju para koji stoje iza filma.

Iako su filmovi rađeni prema predlošcima videoigara najčešće prilično loši, Papers, Please je igra koja zaista ima potencijala dobiti dobru filmsku adaptaciju. Bilo bi zanimljivo kada bi indie film rađen prema indie igri ispao najbolji film rađen prema igrama ikada, pa držimo palčeve ekipi da uspiju oživjeti zanimljivu priču i prenijeti specifičnu atmosferu.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • goldfinger

    30.05.2017 - 20:07

    WTF?!?

  • Sentiel FH-016

    31.05.2017 - 07:28

    Jedna od najboljih indie igara koje sam igrao, inace volim simulacije posla! Ako neko ima nekakvu dobru simulaciju, slobodno pisite! 😀

    • Juraj Bevandić

      @Sentiel FH-016, 31.05.2017 - 11:24

      Cook, Serve, Delicious ako voliš kuhanje koliko i ja.

    • Ne Znam

      @Sentiel FH-016, 03.06.2017 - 16:46

      Overcooked, također ako voliš kuhanje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?