HCL.HR

Informacije o PC i PS3 verziji Dawnguarda stižu ovaj tjedan

Renato Pedišić 31.07.2012.   •   1 komentara


Prvi DLC za megapopularni The Elder Scrolls V: Skyrim još uvijek je nedostupan igračima koji ne posjeduju Xbox 360. Kada će se to promijeniti saznajemo ovaj tjedan.

Kada smo nedavno objavili vijest o mogućem otkazivanju Skyrimova nadolazećeg DLC-a mahom ste se šokirali. Vašu nevjericu i čuđenje Bethesda bi uskoro mogla produbiti ili otkloniti ovisno o informacijama koje planiraju objaviti tijekom ovoga tjedna.

Podsjećamo da je Bethesda ugovorila s Microsoftom period u kojemu će Dawnguard biti ekskluzivan za Xbox 360 konzolu. Kako je taj period u trajanju od 30 dana već istekao, igraća se zajednica s nestrpljenjem obratila Bethesdi. Na čuđenje javnosti ljudi iz Skyrimova razvojna tima za njih nisu imali spreman odgovor, a sav teret kritika kupaca pao je na leđa Bethesdinog glasnogovornika Petea Hinesa.

U svojem tweetu na pitanje je li The Elder Scrolls V: Dawnguard otkazan za PC i PlayStation 3, Pete Hines je danas dao ovakvu izjavu: “Ništa o tome nije rečeno. Informacije ćete dobiti kasnije ovoga tjedna.”

Hoće li Bethesda izdati Dawnguard u PC i PlayStation 3 inačici? Vašu prognozu možete nam dati u komentarima ili u našoj The Elder Scrolls V: Skyrim temi.

Komentari (1)

  • Filter

    31.07.2012 - 17:59

    a taman sam tempirao formu sa skillovima kroz Skyrim u pripremama da Dawnguard, stvarno bi bio bedak da PC ne dobije DLC.. mislim da Bethesda neće razočarati..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?