HCL.HR

Injustice 2 potvrđen, pravimo se da smo iznenađeni

Zoran Žalac 08.06.2016.   •   7 komentara


Nastavak tabačine Injustice: Gods Among Us jedno je od onih iznenađenja koja nisu dočekala E3 sajam i službenu najavu prije otkrivanja.

injustice2

Prošlog tjedna pojavile su se indicije da tvorci Mortal Kombat serijala rade na nastavku tabačine s DC-jevim likovima smještenu u Injustice kanon priče. Na potvrdu toga nismo dugo čekali – procurio je poster na kojemu uz Batmana i Flasha jasno stoji – Injustice 2.

Ako ste iz nekog razloga skeptik ili nevjernik, potvrdu nakon ovog neslužbenog otkrivanja dao je voditelj NetherRealm studija Ed Boon koji je sarkastično poručio da zaposlenici Gamestopa (zbog kojih je materijal i procurio na internet) neće imati pozivnicu na njegovu zabavu.

Naravno, zaposlenici Gamestopa su tu žrtveni janjci s obzirom da se Boon ne može pobuniti protiv svoje matične tvrtke, Warner Brosa, premda je Gamestop materijal prije službenog otkrivanja igre dobio upravo od njezinog izdavača.

Nije kao da igra izlazi odmah sutra pa da je postere i ostalo trebalo poslati tjedan dana prije otkrivanja, ali tako je to kad pohlepa vlada pa se želi imati preorder opciju od prve sekunde kad igra bude najavljena.

UPDATE: Objavljen je i prvi trailer, pogledajte ga ispod.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?