HCL.HR

Insane u rukama novog developera

nebel 30.11.2012.   •   3 komentara


Horor igra Guillerma Del Tora koje se THQ bio prisiljen odreći, nastavit će svoj razvojni put pod okriljem novog developera. Kojeg točno, zasad nije otkriveno.

U intervjuu za IGN, filmski redatelj Guillermo Del Toro razjasnio je trenutnu situaciju s njegovom horor igrom zvanom Insane. Kao što već znate, Insane je najavljen još 2010.-te, no ove godine THQ se odrekao prava na igru zbog nemogućnosti financiranja iste. Tada se činilo da je Insane završena priča, no Del Toro nije želio stati na tome.

Plan mu je bio kontaktirati brojne developere koji bi bili zainteresirani nastaviti rad na igri koji je započeo razvojni tim Volition. No Del Toro je već na prvom sastanku našao zajednički jezik s developerom čije ime nije htio otkriti. Rečeno je samo kako je riječ o izvrsnom developeru kojemu se koncept Insanea jako svidio.

S obzirom da se u toj priči ne spominje nijedan izdavač, nije nemoguće da je spomenuti tim jedan od internih studija neke izdavačke kuće. No opet, za konačnu informaciju trebat ćemo čekati službeno priopćenje. U međuvremenu, zanimljivo pitanje: kojeg biste developera vi najradije angažirali na izradi horor igre poput Insanea?

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?