HCL.HR

Insomniac ne radi igre za Wii U, Fuse možda dođe na PC

ToxarE 11.05.2013.   •   5 komentara


Šef Insomniac Gamesa izjavio je kako njegov tim ne radi na igrama za Nintendovu Wii U konzolu, ali da je PC platforma u razmatranju.

Tvorci Resistance i Ratchet and Clank igara sada su dobrim dijelom nezavisni i sami mogu odlučivati o tome na koje će platforme plasirati svoje buduće igre. Njihov nadolazeći TPS zvan Fuse krajem mjeseca stiže na X360 i PS3, a voditelj studija Ted Price djelomično je obrazložio zašto je to tako, odnosno gdje su verzije za Wii U i PC.

Na pitanje što misli o novoj generaciji konzola, Price je naveo kako Nintendov Wii U ne smatra konzolom nove generacije te da tim ne radi na igrama za tu konzolu. Iako to ne implicira da Insomniac nikada neće raditi igre za Wii U, Priceov ton je prilično isključiv, a ako buduće Insomniacove igre također budu izlazile pod Electronic Artsom, nije baš izgledno da će se to promijeniti.

Što se tiče PC platforme i činjenice da Fuse ne dolazi u PC inačici, Price je izjavio sljedeće: „Htjeli smo biti sigurni da smo dobro odradili igru na X360 i PS3 konzolama prije nego smo razmatrali išta drugo. Novi IP, novi engine i novi izdavač – bilo je mnogo je toga novoga u ovome projektu za nas.“ Upitan za mogućnost naknadnog porta igre na PC, šef Insomniaca nije htio otkriti ništa konkretno, ali je nabacio neodređenu naznaku na to možemo li očekivati Fuse na PC-u. – „Možda… pratite vijesti.“

Komentari (5)

  • GamerIN_HD

    11.05.2013 - 11:31

    Pa normalno da nije next gen

    • ThOr VeLikI

      @GamerIN_HD, 11.05.2013 - 19:04

      Nije, a..? Hehehe…!Pogledaj Shadow of the Eternals 9-minutni gameplay video i reci da to se to može vrtiti na Xbox360,PS3, ma da, moš mislit.. LOL Koji si ti lik, kako ste mi zakon, ti, buby i vama slični.. Ali razumijem vas, jer bi Sony jedini mogao postati slijedeća Sega, nije to moje mišljenje, već svjeckih analitičara, zato bi bilo dobro za Sony da Nintendo podbacio sa Wii U i oni pokupe njihov dio kolača.. OČito je da Sony sada ide na sve ili ništa, gledajući PS4 koji se sastoji po prvi put isto kao i Xbox,(mislim na hardver), jer oni moraju uspjeti.. Za razliku od vas prema Nintendu, ja Sony-u želim sreću, ne samo to, već bi želio da se i Sega vrati.. Ali kako se bliži E3 čini se da BigNintendo ne misli felat sa Wii U, čekaju nas dobre igre na E3, Nintendo je siguran da će prodaja Wii U drastično porasti poslije E3-a..

  • buby8992

    11.05.2013 - 11:49

    Ma to Nintendo ne želi njihove igre na svojoj konzoli, isto kao što ne želi ni igre od EA. Nintendo im je svima zabio nož u leđa i sada će svi oni zajedno propasti.

    • deltafors

      @buby8992, 11.05.2013 - 12:02

      lolololololol

  • ThOr VeLikI

    11.05.2013 - 19:12

    Insomniac si neka pogleda Shadow of the Eternals Gameplay Demo, pa neka onda
    prića gluposti, ali uz malo novca svi mi pričamo svašta..
    Podmićivanje vlada! A kako drugačije objasniti toliko sranja koja su se izrekla na račun
    Wii U konzole u zadnje vrijeme.. EA je cijelom svijetu jasna, ljuti su na Nintendo..
    A li ovakve gluposti je teško objasniti.. Hehehe..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?