HCL.HR

Insurgency: Sandstorm odriče se vlastite singleplayer kampanje

Petra Rukav 04.01.2018.   •   5 komentara


Da bismo realističnu pucačinu iz prvog lica za PC i konzole zaigrali ove godine, Insurgency: Sandstorm bacio je planove za dodavanje story kampanje za singleplayer i kooperativno iskustvo u vodu.

Insurgeny Sandstorm story kampanja

Insurgency: Sandstorm je nadolazeća taktička pucačina iz prvog lica koja je kao treći dio Insurgency serijala trebala sadržavati ambiciozan story mod za jednog igrača. Naime, kampanja je osmišljena kao singleplayer ili kooperativno iskustvo za četiri igrača koji preuzimaju ulogu iračke pobunjenice i njezinog najboljeg prijatelja te američkog vojnika i francuskog novaka u posebnoj misiju u iračkom ratnom području.

Međutim, developer New World Interactive odlučio je malo rasporediti svoje prioritete pa će njegova pucačina, koju pokreče Unreal Engine 4, zaboraviti na story kampanju do daljnjega, a čitav fokus preusmjerit će multiplayer komponenti.

„Singleplayer i kooperativna priča trenutno su otkazane, a [rad i objavu] istih razmotrit ćemo kasnije. Razlog tomu jesu visoki zahtjevi za proizvodnjom i naše predanosti da igru isporučimo našim fanovima 2018. godine. Priča je bila vrlo uzbudljiva i nova prilika za nas kao tim, ali smo smatrali da moramo izabrati“, priča glavni i odgovorni dizajner Insurgency: Sandstorma.

„U ovom trenutku“, nastavo je, „nama je važnije da dostavimo kompletno multiplayer i kooperativno iskustvo koje poboljšava Insurgency; ono koje je u skladu s našim stilom i ono što osjećamo da radimo najbolje. Znamo da nekima od vas ova odluka može biti neočekivana i nama je žao što smo morali podijeliti ovu vijest, ali to je bila promjena koju je naš tim morao napraviti“.

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • marjanovicut

    04.01.2018 - 17:07

    Off topic, Paladins je predstavio Paladins Battlegrounds mod, izgleda bolesno dobro! 😀

  • Negan

    04.01.2018 - 18:57

    Ne znam, original mi je odvratno los. Jasno da se radi o simulaciji, ali vidio sam daleko bolje stvari. Tko voli, nek izvoli.

  • funky0308

    04.01.2018 - 19:51

    Haha…kakva foliranja. Zasto ne budu iskreni i ne kazu : PUBG uzima veliku paru, probati cemo i mi jer mislimo da imamo nesto jos originalnije i bolje. Izbacili ste nesto cime ste prodavali igru?!? Stvarno svasta mozes cuti od tih kriplova, toliko nas malo cijene i smatraju jebenim bankomatima da je to za nevjerovati. Makne 85% igre i da malte’ne arena deathmatch i to ce nam gurati za 60 eura plus, naravno bankomati na svakom meniju u igri. Ode ja igrati prvog Diabla. To mi najsigurnije 🙂

  • Hamrezg

    04.01.2018 - 20:17

    Insurgency je pomeni najbolja pucacina nakon Coda4 i Bf3, imam skoro 500 sati igranja, a dobio je na poklon;)

  • SanKa

    05.01.2018 - 09:43

    onda se jebite. pun mi k više tih MP opny igara

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?