HCL.HR

inXile radi na novom RPG naslovu kojeg igrači ‘strastveno zahtijevaju’

Stjepan Fikter 06.12.2014.   •   1 komentara


Kreator Wastelanda 2 draži fanove RPG igara s objavom da njegov tim radi na novom naslovu koji gameri ‘strastveno zahtijevaju’ te koji će bit predstavljen iduće godine. Što bi to moglo biti?

Ove godine zaigrali smo Wasteland 2, a iduće nas očekuje Torment: Tides of Numenera. Iako razvojni tim inXile punom parom radi na novom Tormentu, otkrili su da rade na još jednom RPG naslovu koji zajednica gamera već neko vrijeme “strastveno zahtijeva” te koji će bit predstavljen sljedeće godine.

“Uz daljnje poliranje Wastelanda 2, ja i još nekoliko drugih u studiju počinjemo raditi na drugom RPG-u koji se strastveno zahtjeva od nas već duže vrijeme. Još je uvijek u ranoj fazi, ali imat ćemo više vijesti o tome u novoj godini.”, objavljeno je u novom ažuriranju Kickstarter projekta za Wasteland 2.

O čemu se točno radi još nitko ne zna, a špekulacije se kreću od nastavka The Bard’s Talea, preko još jednog još jednog ulaska u svijet Tormenta pa sve do moguće suradnje s Bethesdom za razvoj izometričnog Fallouta.

Čemu se vi nadate?

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?